POLOSKA TÉRKÉP: Nézze meg akár utca szinten mennyire veszélyeztetett az ön környéke ágyi poloskáktól. Ágyi poloska térkép több mint 1750 regisztrált fertőzöttség alapján: www.poloskaterkep.hu

Hangyairtás Budapesten és környékén

LAKÁS/HÁZ

Hangyairtás, és a híres trójai-módszer

Minden reggele úgy indul, hogy a hangyákat takarítja a konyhában, vagy a fürdőszobában fogmosáskor? Esetleg már a gyermeke sem tud nyugodtan játszani?

A házilagos hangyairtás nem csak önnek tűnik szélmalomharcnak. Az is! Hiába hullanak a lakásban élelmiszert kutató dolgozó hangyák, ha a királynő a bolyban folyamatosan petézik.

A megoldás a Trójai-módszer

A görögök képtelenek voltak bevenni Tróját, hiába vonultak fel hatalmas túlerővel. A 10 évig tartó háborút végül Odüsszeusz stratégiája zárta le. A görögök visszavonulást színleltek, és ajándékként hatalmas fa lovat építettek.

Persze mi már pontosan tudjuk, hogy ez csak egy csapda volt. A házilagos hangyairtás azonban olyan, mint a görög-trójai háború faló nélkül.

Az eredményes hangyairtás érdekében a bolyt kell bevenni!

Cégünk évek óta több száz családnak segített a hangyairtásban a trójai-módszerrel. Ennek a hangyairtásnak a lényege, hogy nem csak a dolgozó hangyák pusztulnak el, hanem az egész boly a királynővel együtt.

Éppen ezért a hangyairtás során olyan irtószerekkel dolgozunk, amiknek nem az azonnali irtás a célja, hanem, hogy azt a hangyák saját maguk vigyék az irtószert a bolyba.

A hangyairtás során egy granulátumos permetezést végzünk. A permetezés során a lakás/ház teljes területének fal melletti részeit, illetve a hangyák korábbi vonulási területeit kell kezelni.

A Trójai-módszer már gél formában is elérhető!

Ha nagyon fél a permetezéstől, és úgy érzi hogy ez nem önnek való, akkor nálunk már kérhető a géles hangyairtás is. A géles hangyairtás a Trójai-módszer egyik legkifinomultabb, leghigiénikusabb változata, hiszen ez esetben a vonulási területeket nem permetezni fogják, hanem azokra 3-4 mm nagyságú gélcseppeket helyeznek ki szakembereink.

Miért tőlünk rendeljen hangyairtást?

 1. Diszkréció: A hangyairtás során teljes diszkréciónkat élvezi. Autónk, munkaruháink reklámmentesek. A hangyairtás ártatlan dolog, de csak egy szomszéd kell, aki ezt másként gondolja,
 2. Tisztelet: Nem szívesen enged be idegent az otthonában? Megértjük! Kollégáink tisztelik a magántulajdont, és a lopás garantáltan nem összeegyeztethető értékrendjükkel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Kollégáink nem visznek elefántot a porcelánboltba. És a rendre is hasonlóan figyelnek. A hangyairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.
 5. Garancia: A trójai-módszerrel végzett hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk. A garanciáról bővebben a Gyakori Kérdések alatt is olvashat.

Ha ön is úgy gondolja, hogy egy egyszerű hangyairtás helyett önnek a Trójai-módszerre van szüksége, akkor állunk rendelkezésre.

Összefoglalva:
Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

TÁRSASHÁZ

Hangyairtás társasházak részére kedvező kondíciókkal

Lehet szó egy néhány lakásos társasházról, vagy egy 12 lépcsőháznyi 10 emeletes monstrumról, a Trójai-módszerrel* végzett hangyairtás minden esetben eredményes lesz.

Fennállásunk óta működik együtt közös-képviseletekkel. Évente több 100 társasház, és több tucat társasházkezelő cég kéri a segítségünket.

Ügyfelünk többek között a CSEVAK Zrt., Zuglói Vagyonkezelő Zrt., Társasházak Kft., Megyeri Kft., Város FM Kft., Budahold Kft., Szelei-Serfőző Kft., Palota Holding Zrt., Bett&Rob Kft., Netto Bt., Port körút Kft., Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft., Zelus Kft.

Bízza ránk a hangyairtást, mert a társasházak nálunk:

 1. Kedvező konstrukciókat kapnak: Hallottunk már legendákat, olyan árajánlatokról, amitől még mi is hanyatt estünk. Nálunk alapvetően kedvező feltételeket talál a hangyairtásra.
 2. Kiemelt ügyfeleknek számítanak: Egy társasház problémája több száz család problémája lehet egyszerre. Éppen ezért a társasházakat kiemelt ügyfélként kezeljük.
 3. Hosszú távon kedvezményekhez jutnak: A hosszú távra elkötelezett társasházak számára olyan egyedi kedvezményeket nyújtunk, ami sehol máshol nem érhető el.
 4. Stabil partnerre találnak: Első közös képviseleti ügyfelünkkel immáron 17 éve dolgozunk együtt. Mi mindent megteszünk, hogy önnel is ilyen jó kapcsolatunk legyen.
 5. Kedvező fizetési kondíciók: Nehezebb helyzetben lévő társasházak részére kamatmentes halasztott fizetést biztosítunk.

Amennyiben szeretné próbára tenni cégünket kattintson ide, és küldje el ajánlatkérőjét!

*Trójai-módszer: A hangyairtás lényege, hogy az kezelést követően nem csak a lakásokban, és a társasház közös területén megjelenő hangyákat írtja ki, hanem az elszaporodásért felelős teljes bolyt, és királynőt is kipusztítja.

TELEPHELY

Hangyairtás 1.000 – 50.000 m2 közötti telephelyeken, objektumokban a Trójai-módszerrel

Szüksége lenne egy gyors árajánlatra hangyairtásra. Olyan cégeket keres, akiket megpályáztathatna telephelyük hangyairtására, de nem akar vele sokat bajlódni?

Gyorsan, és határidőre teljesítjük a kérését, és garantáljuk, hogy tőlünk kizárólag szakmailag hiteles ajánlatot fog kapni, és nem egy olyat, amiben a vállaltakat, csak a szemnek nem látható trükközésekkel lehet biztosítani.

2011-ben ez olyan cégeknek volt fontos, mint az OTP Bank, Telenor, Bershka, Magyar Vöröskereszt, Metal Art Zrt., Synergon Nyrt., Veszprém Megyei Kórház.

Miért érdemes árajánlatot kérni cégünktől?

 1. Valódi értéket adunk: Nem hiszünk a filléres szolgáltatásban. Valódi értékes munkával végzett rovarirtást biztosítunk Ügyfeleinknek.
 2. Szakmai hitelességre számíthatnak tőlünk: Kizárólag olyan árajánlatot küldünk, mely minden pontjában (beleértve az árat) szakmailag hiteles, és lelkiismeretileg vállalható.
 3. Gördülékenyek leszünk: Nem kell újraküldeni a “nem érkezett be hozzánk” e-mailt, és 2x ránk telefonálni, hogy mikor kapják meg az árajánlatot.
 4. Határidőre teljesíteni fogjuk: A kiszámíthatóság a mi cégünk életében is fontos. Éppen ezért a kért árajánlatot határidőre el fogjuk készíteni.

Amennyiben szeretné megversenyeztetni, megpályáztatni cégünket, várjuk jelentkezését a 06 1 338 37 37 telefonszámon, vagy küldje el pályázati kiírását az info[kukac]abatox.hu e-mail címre.

Jelentkezés:

Tel./fax: 06 1 338 37 37
E-mail: info[kukac]abatox.hu
Kontakt: Abatox Kft – Szigeti Zsolt

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

GYAKORI KÉRDÉSEK A HANGYAIRTÁSRÓL

videoNézze meg ismertető videónkat a hangyairtás- ról, melyben nagyító alá veszünk minden részletet, amit tudni érdemes.

Idő: 2:32

Ha inkább csak elolvasná őket, megteheti gyakori kérdések oldalon.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal:
Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.