Hangyairtás Budapesten és környékén | Abatox Kft.
MELYIK ROVART GYŰLÖLI A LEGJOBBAN? KÜLDJE EL SZAVAZATÁT ITT! VAGY CSAK NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

Hangyairtás Budapesten és környékén

LAKÁS/HÁZ

Hangyairtás trójai módszerrel már géles formában is

Minden reggele úgy indul, hogy a hangyákat takarítja a konyhában, vagy a fürdőszobában fogmosáskor? Esetleg már a gyermeke sem tud nyugodtan játszani?

A házilagos hangyairtás nem csak önnek tűnik szélmalomharcnak. Az is! Hiába hullanak a lakásban élelmiszert kutató dolgozó hangyák, ha a királynő a bolyban folyamatosan petézik.

A megoldás a Trójai-módszer

A görögök képtelenek voltak bevenni Tróját, hiába vonultak fel hatalmas túlerővel. A 10 évig tartó háborút végül Odüsszeusz stratégiája zárta le. A görögök visszavonulást színleltek, és ajándékként hatalmas fa lovat építettek.

Persze mi már pontosan tudjuk, hogy ez csak egy csapda volt. A házilagos hangyairtás azonban olyan, mint a görög-trójai háború faló nélkül.

Az eredményes hangyairtás érdekében a bolyt kell bevenni!

Cégünk évek óta több száz családnak segített a hangyairtásban a trójai-módszerrel. Ennek a hangyairtásnak a lényege, hogy nem csak a dolgozó hangyák pusztulnak el, hanem az egész boly a királynővel együtt.

Éppen ezért a hangyairtás során olyan irtószerekkel dolgozunk, amiknek nem az azonnali irtás a célja, hanem, hogy azt a hangyák saját maguk vigyék az irtószert a bolyba.

A hangyairtás során egy granulátumos permetezést végzünk. A permetezés során a lakás/ház teljes területének fal melletti részeit, illetve a hangyák korábbi vonulási területeit kell kezelni. Ez a granulátum lassan szívódik fel, így a dolgozók még azelőtt behordják a mérget a bolyba, mielőtt elpusztulnának.

A Trójai-módszer már gél formában is elérhető!

Ha nagyon fél a permetezéstől, akkor nálunk már kérhető a géles hangyairtás is. A géles hangyairtás a Trójai-módszer egyik legkifinomultabb, leghigiénikusabb változata, hiszen ez esetben a kritikusabb (elektronikai rendszerek, konyhaszekrények) területeket nem permetezni fogják, hanem azokra 3-4 mm nagyságú gélcseppeket helyeznek ki szakembereink. A permetezést sajnos még ez esetben sem javasolt elhagyni, de annak felhasználását ez esetben minimalizálják a szakemberek.

Ha nem válik be elsőre, ingyen korrigáljuk másodjára!

Ha valamiért nem harapnak rá a csalira a hangyák, és így nem hozna 100%-os eredményt az irtás, díjmentesen kérheti a korrigálást. Ilyenkor újból nekifutunk, más szerekkel, vagy ha a hatás nagyon jó volt, de újra betörtek, akkor akár ugyanazzal is. Ez a garancia – hála precíz, és kedves ügyfélszolgálatunknak – fennakadás nélkül, pár perc alatt kérhető telefonon kellemetlenségek nélkül.

Miért tőlünk rendeljen hangyairtást?

 1. Diszkréció: A hangyairtás során teljes diszkréciónkat élvezi. Autónk, munkaruháink reklámmentesek. A hangyairtás ártatlan dolog, de csak egy szomszéd kell, aki ezt másként gondolja,
 2. Tisztelet: Nem szívesen enged be idegent az otthonában? Megértjük! Kollégáink tisztelik a magántulajdont, és a lopás garantáltan nem összeegyeztethető értékrendjükkel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Kollégáink nem visznek elefántot a porcelánboltba. És a rendre is hasonlóan figyelnek. A hangyairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.
 5. Garancia: A trójai-módszerrel végzett hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk. A garanciáról bővebben a Gyakori Kérdések alatt is olvashat.
 6. Megbízhatóságot: Rendes több fős ügyfélszolgálatunk van, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

Ha ön is úgy gondolja, hogy egy egyszerű hangyairtás helyett önnek a Trójai-módszerre van szüksége, akkor állunk rendelkezésre.

Összefoglalva:
Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

SZÁRNYAS HANGYA

Hihetetlen mértékű a szárnyas hangya invázió idén. Mi a megoldás?

A szárnyas hangyák idén a tavalyinál jóval nagyobb számban vannak jelen Budapesten. Egy lakást egyik pillanatról a másikra képesek ellepni akár egy fugán fúrt 2-3 mm-es hézagon keresztül is.

A szárnyas hangyák elleni védekezés megkezdése előtt meg kell érteni a jelenséget. A szárnyas hangya invázió a hangyák nászrepülési időszaka. Ezekben a hetekben a bolyból nemzőképes hímek és nőstények repülnek ki, elhagyva a bolyt, hogy a párosodást követően a a nőstények új családot alapítsanak. A hímek ezt követően el is pusztulnak.

A szárnyashangya invázió vagyis csak időszakos probléma, viszont annál komolyabb jelentőségű, ugyanis ezek a megtermékenyített nőstények lesznek a királynők, akik egyenként akár egy több ezres kolóniát is nemzhetnek.

Mit lehet a szárnyashangya invázió ellen tenni?

A Trójai módszer a szárnyas hangyáknál nem működik, hiszen a bolyt elhagyó szárnyasok nem térnek vissza korábbi lakhelyükre, így a mikrokapszulákat sem viszik vissza.

A szárnyashanyga irtásakor sokkal fontosabb tehát, hogy fel legyen derítve a forrásuk, vagyis azok a pontok, ahonnan jönnek, a boly, ahonnan kirepülnek. Ez lehet egy fuga rése, az ablak párkány környéke, parketta szegők, és sok hasonló, amire az ember első körben nem is gondolna.

Ha feltérképezte ezeket a helyeket, ekkor tudunk beavatkozni. Fontos azonban itt is megjegyezni, hogy a nászrepülési időszakban végzett szárnyashangya irtás inkább egy nagyobb baj megelőzését szolgálja. Az irtás után szárnyas hangyák még elő elő fordulhatnak, de a cél az, hogy ne telepedjenek meg a lakásban. Ugyanis egy-egy szárnyas nőstény hangya felelhet egy több ezres bolyért is. Sajnos minél kisebb pontokon jutnak be a lakásba, az irtásuk annál nehezebb, hiszen 1-2 mm átmérőjű lyukakon egy bonyolult szerkezetű, mélyen a föld alá húzódó bolyt nem lehet elérni.

Miért válasszon minket?

 1. Tapasztalat: Szárnyashangya irtást idén (2015) is rendszeresen, napi szinten végzünk, ami nem pótolható semmi elméleti tudással.
 2. Tisztelet: Nem szívesen enged be idegent az otthonában? Megértjük! Kollégáink tisztelik a magántulajdont, és a lopás garantáltan nem összeegyeztethető értékrendjükkel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Kollégáink nem visznek elefántot a porcelánboltba. És a rendre is hasonlóan figyelnek. A hangyairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.
 5. Garancia: A hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk a nászrepülési időszak kiszámíthatatlansága ellenére. A garanciáról bővebben a Gyakori Kérdések alatt is olvashat.
 6. Megbízhatóságot: Rendes több fős ügyfélszolgálatunk van, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

A hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online, csak válassza a hangya opciót!

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

GYAKORI KÉRDÉSEK A HANGYAIRTÁSRÓL

videoNézze meg ismertető videónkat a hangyairtás- ról, melyben nagyító alá veszünk minden részletet, amit tudni érdemes.

Idő: 2:32

Ha inkább csak elolvasná őket, megteheti gyakori kérdések oldalon.

ABATOX KFT

 

1081

 

Budapest

József krt. 65.

 

Budapest

 

+36 (1) 338 37 37

 

A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.