Cart-icon0

Kategória: Patkány

30 éve végzünk patkányirtást. Pontosan tudjuk, hogy a laikus felhasználók mit szoktak elrontani. A kínálatunkba csak olyan eszközöket, és irtószereket válogatunk be, amik mind hozzá tudnak tenni a patkányok elleni harcban.

A többségüket mi is alkalmazzuk a napi során, hol teljesen ugyanabban a formában, hol “ipari” kiszerelésben. A megfelelő hatóanyag és csali, a jó szerelvén,, a megfelelő mennyiség, és a jó kihelyezés a kulcs a patkányirtás során. Nem kell sok hókuszpókusz. A termékeket egyesével is megvásárolhatja, de javasoljuk előre összeállított csomagajánlatunkat.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera
Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.