Cart-icon0

Kategória: Molylepke

A sok szenvedésnek néha egyszerű megoldása is lehet. A molyok elleni védekezésnek is vannak kulcsmozzanatai. Akár a ruhamoly, akár az élelmiszert károsító valamelyik moly ellen küzdjön is, fog találni megfelelő eszközt ellenük.

30 éves kártevőirtással foglalkozó múltunk alapján nem vonultatunk fel önnek több tucatnyi molyirtót, molycsapdát. Nem célunk, hogy ön tesztelgessen. Azt hoztuk, aminek működnie kell.

A molyok elleni védekezésnek a kulcsa a fertőzött forrás megszüntetése, elzárása, egy takarítás, végül megfelelő csapdák kihelyezése. Konkrét irtószerre a legritkább esetben van szükség. Részletes termékadatlapunk segít majd a döntésben.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera
Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.