Cart-icon0

Kategória: Csótány

Szeretne megszabadulni a csótányoktól, de nem tudja merre induljon el? A csótányok ellen bevethető termékek közül biztosan meg fogja találni azt, ami adott helyzetben a legjobb segítséget adja. A csótányirtó csomagajánlatunkkal pedig egy komplexebb irtást lehetővé tevő irtószerekhez fog tudni hozzájutni. A csomagokat 30 éves kártevőirtói tapasztalatunkra hagyatkozva állítottuk össze.

Fog találni megfelelő megoldást a csótányok megelőzésének optimalizálására, a csótányfertőzöttség kiderítésére, és a már meglévő csótányfertőzöttség kezelésére. Akár akkor avatkozna be, amikor még csak jönnének, akár akkor mikor még csak a lábuk van bent, és akár akkor mikor már bujkálnak a lakásban, mindre fog találni megoldást.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera
Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.