Cart-icon0

Metatox paraffin blokk 25ppm 300g

Brodifakum hatóanyagot tartalmazó paraffinos patkányirtó kocka. Kiváló akut orális mérgezési értékkel hatékony fegyver a patkányok ellen. Paraffinos technológiája révén jobban bírja a párásabb környezetet. A termék forgalmazását megszüntettük, helyette a vele teljesen egyenértékű Tritox rágcsálóirtót ajánljuk.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

1 190 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-013 Kategóriák: , Címkék: , , ,

A termék forgalmazását megszüntettük, helyette a vele teljesen egyenértékű Tritox rágcsálóirtót ajánljuk.

A Metatox paraffin patkányirtó egy 300 g-os kiszerelésben kapható brodifakum hatóanyagot tartalmazó készítmény.

Milyen előnye van a Metatox paraffin patkányirtó kockának?

– Brodifakum hatóanyag: A brodifakum egy nagyon jó mérgezési rátával rendelkező alacsony rezisztenciájú irtószer. Ez azt jelenti, hogy kevesebb méreg fogyásával is jó mérgezési ráta érhető el. A brodifakum hatóanyagot 30 éves kártevőirtói múlttal mi is bátran használjuk a munkánk során. Akár egyszeri fogyasztással elpusztítható a patkány, nem kell többször visszajárnia.
– Keményebb kocka: A patkány még erővel sem tudja lehúzni a patkányetető ládában a fémrúdra felfűzött kockát, így esélye sincs azt elvinni “takarékos időkre”. Ennek köszönhetően a többi patkány is fog tudni abból fogyasztani. A patkány folyamatos fog-koptató rágása miatt előnyben részesíti a keményebb ételeket így a kocka egy remek választás.
– Paraffinos: Jobban bírja a nedvesebb körülményeket. Nem fog szétmállni, sem penészedni, bizonyos mennyiségű nedvességet is bírhat. Ha egy nagy eső becsapna a kihelyezésére szolgáló patkányetető ládába, sem lenne belőle nagyobb probléma. Paraffinos patkánymérget használnak a csatornák patkányirtására is.
– Biztonságos: Az emlős állatok számára a méreg különösen nehezen fogyasztható, mert egy erős keserítőanyagot tartalmaz, ami ugyanankkor a patkányok, és egerek ízlését nem zavarja.

Mennyi Metatox patkányirtót érdemes venni?

Egy doboz Metatox paraffin patkányirtó 300 g patkánymérget tartalmaz. Ez hozzávetőelegesen 2 patkányetető láda feltöltésére alkalmas. Az induláshoz javasoljuk 2-3 patkányetető láda beszerzését, és 2 doboz Metatox paraffin patkányirtó csomag vásárlását. A feltöltött patkányetető ládákat az ingatlan bejáratai mellé, a kültéri szemetesekhez, komposztálókhoz érdemes kitenni. Bár akár 4-5g méreg elfogyasztásával elérhető egy patkány elhullása, a patkány tápanyagigénye akár 50-100g is megvan. Szóval biztosan többet fog enni belőle, mint az elhullásához kellene. Emiatt érdemes a mennyiséget is felülbecsülni.

Érdemes mást is keresgélnem még?

A brodifakum egy kiváló hatóanyag. 2. generációs, jó LD50 akut orális mérgezési értékű patkányirtószer. Hatóanyagtartalma az EU-s rendelet értelmében ugyan annyi mint az összes lakossági kiszerelésű patkányirtószeré, azaz 0,0025%. Kemény, paraffinos kocka, a patkány szája ízére kialakítva. Ennek a méregnek működnie kell, de a hatékonyság és biztonság érdekében érdemes patkányetető ládát venni a kihelyezéshez.

A legeredményesebb patkányirtást szeretné?

Ehhez a legfontosabb, hogy jól felmérje a szükséges mennyiséget. A potanciális táplálékforrásuk környékére, komposztálókhoz, épület fal menti részéhez, ingatlan bejárati pontjaihoz, fészkük környékére érdemes kitenni a feltöltött ládát. Nem érdemes ezt alul kalkulálni. 2-3 feltöltött patkányládával kell kalkulálni egy 500-600 m2-es telken lévő 80 m2-es átlagos ingatlan védelme érdekében. Ha nem is egyenes arányosan, de nagyobb területek esetén ennél többre is szükség lehet. Amit figyelni kell: hol tud enni, hol tud az ingatlanba bejutni, hol tud megtelepedni?

A szükséges mennyiségen felül a patkányirtás hatékonyságát lehet növelni, ha a lehető legjobban megnehezítjük a táplálékszerzési lehetőségeit. Kivéve persze a mérget. Minden alternatív tápanyagot (pl: takarmány, kutyaeledel, macskaeledel, zsákban lévő eledel) zárjunk jól el, hogy a patkány ne férjen hozzá. Gondoljunk arra, hogy a patkány erős rágófoggal rendelkezik. Az nem elég, ha csak be van csomagolva.

Ezen túl még a folyamatos ellenőrzésre kell hangsúlyt fektetni. Ha az első kihelyezést követő 7-10 napot követően sincs a ládában fogyás, annak ellenére, hogy egyértelmű patkányfertőzöttség áll fenn, érdemes a ládákat áthelyezni. De nem szabad sűrűn mozgatni a ládákat, mert a patkánynak is meg kell szoknia.

A patkányirtáshoz az etetőládát megtalálja webshopunkban.

A termék forgalmazását megszüntettük, helyette a vele teljesen egyenértékű Tritox rágcsálóirtót ajánljuk.

További információk

Tömeg 0.35 kg
Méretek 20 × 4 × 15 cm
Célzott kártevő Patkány, Patkány|Egér
Hatóanyag brodifacum
Kiszerelés 300 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>