Cart-icon0
Akció!

Protect (szárnyas) hangyairtó aeroszol

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

903 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-022 Kategória: Címke:

Kettős hatóanyagú hajtógázos hangyairtó aeroszol, ami bár alapvetően bármilyen hangyára, és mászó rovarra használható, mi hangyák esetén inkább szárnyas hangyák irtására javasoljuk, vagy akut tűzoltás jellegű hangyairtásra.

Egy tipikus hangyairtás úgy lehet eredményes, ha nemcsak a felszínen masírozó, főként táplálékot gyűjtő hangyák pusztulnak el, hanem a boly egésze beleértve a királynőt is. Ennek érdekében olyan hangyairtó szert kell felhasználni, ami be tud jutni a boly mélyére. Ezt technikailag úgy lehet elérni, hogy azt a hangyák abban a tápanyagot látva behordják magukkal a bolyba.

Ez a hajtógázos hangyairtó erre kevésbé alkalmas. Cifenotrin, d-tethrametrin hatóanyaga és a hajtógáz maga inkább taglózza a hangyákat. Ez azt jelenti, hogy a kijuttatáskor azonnal leüti azokat. Pánik, tűzoltásszerű kezelésre, vagy invázió csillapítására tökéletes. Szárnyashangya inváziónál ez a “hangyák behordják” féle trójai elv ugyanakkor nem érvényesül. A szárnyas hangyák megjelenése ugyanis egy nászrepülési időszakhoz köthető, amikor a hangyák nem tápanyagszerzési üzemmódban vannak, hanem párosodni szeretnének. A szárnyas hangyák ezért nem is járna ki-be a bolyból. Jellemzően csak kifelé jönnek. Nagy számban, és inváziószerűen. Ilyenkor tud jó szolgálatot tenni ez a Protect hangyairtó aeroszol.

A nevével ellentétben ugyanakkor nemcsak hangyák ellen lehet bevetni. A cifenotrin, d-tetrametrin hatóanyagok széles spektrumúak, így több különböző rovart lekezelve is sikerük lesz. Ilyen az ezüstös pikkelyke, pókszázlábú, bizonyos fokig a csótány, és az ágyi poloska is, bár rájuk már más irtószert javaslunk.

A Protect hangyairtó aeroszol a szárnyas hangyák invázió szerű megjelenésének tűzoltásos kezelésére alkalmas. A nászrepülési időszakban valószínű, hogy többször is szükség lehet rá. Hangyákra akkor ajánljuk még, mikor egy akut nagy problémát szeretnénk elhárítani. Biztosan látott már barna foltként vibráló hangyasereget. Több 100, több 1000 hangya hirtelen megjelenik egy vagy több tenyérnyi területen. Ha egy ilyen a kertben jelentkezik akkor az a legkevésbé zavaró, de ha a teraszon, vagy éppen a lakásban, akkor azzal gyorsan kezdeni kell valamit. Ilyenkor is lehet nyúlni a Protect hangyairtó irányába.

Hogyan kell használni a Protect hangyairtó aeroszolt?

A használata eléggé gyerekjáték. Egy alapos felrázást követően a hangyák által megszállt területre kell fújni. A kifújáskor körülbelül 30 cm-es távolságot kell tartani, és a flakont függőlegesen kell tartani. Lehet fújni a rovarokra, ilyenkor gyors taglozó hatású lesz az irtás, de lehet a vonulási területeikre is. Gyári adatok szerint a hatását 6 hétig is megőrzi, de személyes tapasztalatunk alapján inkább a gyors tűzoltás jellegű irtásra, és szárnyas hangya invázió kezelésére érdemes használni. Klasszikus hangyaprobléma kezelésére, és fáraóhangyák irtására mást javaslunk. Előbbi esetében RTU mikrokapszulás permetet és géles hangyairtót, utóbbi esetében gélt, vagy csalétket.

Mire elég a Protect hangyairtó aeroszol?

Bár a 400 ml-es kiszerelés nem kevés, mostanában sokszor tapasztaljuk azt, hogy egy ilyen nászrepülési időszak a szakirodalom szerinti 1-2 hét helyett 4 hétig is eltart. Mivel a Protect hangyairtó aeroszol a gyártástól számított két évig biztosan felhasználható, így érdemes plusz egy flakonnal betárazni.

További információk

Tömeg 0.6 kg
Méretek 7 × 7 × 26 cm
Célzott kártevő Hanyga, Bolha|Csótány|Ezüstös pikkelyke|Fülbemászó|Hangya|Pókszázlábú Széles spektrumú hatóanyaga lévén sok különböző rovar kezelésére használható.
Hatóanyag tetrametrin, cifenotrin
Kiszerelés 1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Protect (szárnyas) hangyairtó aeroszol” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>