Cart-icon0

Protect fáraóhangya irtó csalétek 3 db-os

Zárt térben felhasználható vörösesbarna színű, tipikusan központi, vagy távfűtéses lakásban megjelenő fáraóhangyák irtására szolgáló Protect hangyairtó csalétek.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

1 490 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-021 Kategória:

A fáraóhangya sajnos a ravaszabb hangyák közé tartozik. Van egy rossz szokása, ami megnehezíti az irtásukat. A fáraóhangya kolóniájában több termékeny nőstény is található. Ha úgy érzik, hogy támadás éri őket, akkor a túlélés érdekében a kolóniák kisebb kolóniákra bomlanak, és szétszakadva a túlélés reményében máshol vernek tanyát.

Vagyis, ha nem megfelelő irtószer kerül kiválasztásra fáraóhangya irtásakor akkor könnyen előfordulhat az a jelenség, hogy az eddig 1 pontból jövő fáraó hangyák már 3-4 új területet is meghódítanak. A hatás pont ellentétes lesz. Fáraó hangya irtásakor nagyon fontos, hogy az irtás olyan legyen, mintha a kedvükben szeretnénk járni, és ne lerohanásnak tűnjön.

A Protect fáraóhangya csalétek azért előnyös, mert a használatával táplálékot adunk a hangyáknak. Ha egy taglózó hatású (pl. hajtógázos aeroszolos hangyairtót) használnánk fel, akkor az eredmény a sok elhullott dolgozó példány miatt bár látványos lenne, a boly mélyén viszont már riadót fújnának a hangyák megkezdve a “csomagolást”, és a “költözést”.

Hogyan kell használni a Protect fáraóhangya irtó csalétket?

A használata nagyon egyszerű. Először a műanyag csalétektartó tasak felső részét kell levágni a jelzés mentén, hogy hozzáférhetővé váljon a csalétek. A hátoldalán található egy ragasztócsík, amiről le lehet húzni a védőfóliát, és a tasakot ki is lehet helyezni a hangyák vonulási útjának környékére. Vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető, de előbbi esetében érdemes odafigyelni, hogy ne szóródjon ki. Bár ez az eredményességét nem befolyásolja, aki akarja a tasak tartalmát ki is szórhatja, de az kevésbé higiénikus, és jobban ki van téve a környzezeti hatásoknak (pára, nedvesség, légmozgás,rálépés, felsőprés….stb.)

Mivel érdemes kombinálni a Protect fáraóhangyairtó csalétket?

A legfontosabb, hogy alapvetően a csali a legfontosabb irtási metódus a fáraóhangyák ellen. Érdemes kerülni a hajtógázos, szagos rovarirtókat, de még a szagmentes permeteket is. Az egyébként közkedvelt, és mindig jó szívvel ajánlott RTU hangyairtó permetet fáraóhangya esetén már nem javasoljuk, de a géles hangyairtó csalétkeket annál inkább. Akár az ECOGÉL hangyairtót, akár az Imidasect hangyairtót ki lehet próbálni. Talán az imidasect az injekciós tűs kiszerelés miatt rugalmasabb használatot tesz lehetővé, és felhasználhatjuk akár fugaközök, repedések közé, vagy épp konnektor alá.

A Protect fáraóhangyairtó csalétek 3 db 2 g-os tégelyt tartalmaz. Ez egy átlagos fáraóhangya probléma kezelésre elegendő, főleg akkor, ha párhuzamosan másik módszert is bevetünk mellette. Ha úgy dönt, hogy nem és csak a Protect fáraóhangyára bízza magát, akkor talán érdemes 2 dobozzal vásárolnia.

Baj, ha nem kombinálom semmivel? Nem, de az eredményesség pótméterét jobban fel tudjuk csavarni, ha több módszert próbálunk ki egyszerre. Állatokkal dolgozni mindig nehéz, sok a nem ismert tényező, így érdemes több módszert is bevetni akár egymással párhuzamosan is. 30 éves kártevőirtói múlttal a hátunk mögött mi mindenképpen javaslunk mellé más módszert is.

További információk

Tömeg 0.09 kg
Méretek 10 × 3 × 17 cm
Célzott kártevő Hangya
Hatóanyag s-metoprén
Kiszerelés 1 doboz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Protect fáraóhangya irtó csalétek 3 db-os” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Ezek is

fontosak lehetnek

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

kupon kedvezmény