Cart-icon0

Protect Combi hangyairtó csalétek 3 db-os

Három hatóanyagot tartalmazó hangyairtó csalétek. Felhasználható zárt térben, vagy kültéren fedett terasz alatt.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1090 Ft.

1 290 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-020 Kategória: Címke:

A hangyairtáskor kritikusan fontos, hogy ne csak a felszínen kódborló, élelmiszer után kutató dolgozó hangyák pusztuljanak el, hanem az irtás bejusson a boly mélyére, és az ott lévő termékeny, az utódok nemzéséért felelős királynő(k) is elpusztuljanak.

Az azonnali ölőhatással rendelkező hangyairtók szárnyashangyák kivételével sajnos nem alkalmasak az ellenük való küzdésre. A hangyairtáskor nem lehet cél az azonnali, taglózó irtásuk. Azzal ugyanis tényleg csak azt érnénk el, hogy a felszínen kóborló hangyák gyorsan elpusztulnának, ami bár látványos is lehet, de biztosan nem eredményes. Ha mindehhez pedig egy kellemetlen szag párosulna, akkor a következő napokra szagokra érzékeny hangyák visszavonulót fújnának, ami megint csak megtévesztő lenne, mert könnyen azt a következtetést vonnánk le, hogy “tök jól működik, mert napokra rögtön eltűntek”.

Az eredményes irtáshoz a bolyt kell bevenni. Ennek egyik ilyen lehetősége a Protect Combi hangyairtó csalétek alkalmazása.

Hogyan kell használni a Protect Combi hangyairtó csalétket?

A Protect Combi hangyairtó csalétek kerti hangyák (Lasius niger, Lasius neglectus) irtására alkalmas. A vöröses színéről könnyen felismerhető fáraóhangyák irtására a Protect fáraóhangyairtó csalétek, vagy hangyairtó gélek a megfelelőek, de a korhadékevő lóhangyákra már inkább a széles spektrumú RTU rovarirtó alkalmas.

A Protect Combi hangyairtó csalétek használatakor a csalétket tartalmazó műanyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztókorongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétekállomást egy alkalmas, száraz felületen a hangyák vonulási útvonalán, illetve a fészkük közelébe, a falak mentén. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétekállomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!

Mennyire hatékony a Protect Combi hangyairtó csalétek?

A hatékonyság nagyon függ attól, hogy megfelelően alkalmazzuk-e a hangyairtó csalétket. Itt nagyon fontos odafigyelni, hogy az élelmiszert kereső hangyák számára a csalétekkel konkuráló egyéb élelmiszer (pl:morzsa,cukor…stb.) megszerzésének a lehetőségét a lehető legjobban meg kell nehezíteni. Egy Protect Combi hangyairtó csalétek nem fogja tudni felvenni a versenyt, ha mellette ott van egy nyitott kristálycukor.

“Nem működik, már a 3. kiló cukrot dobom ki.” Ha a hangyák képesek a 3. zacskót is megfertőzni, akkor ott valami nincs rendben. Már az első kiló cukor után oda kell figyelni, hogy ne tudjon újat megfertőzni. 3x2g hangyairtó csalétek nem tudja felvenni a versenyt több kilogramm cukorral, asztalt gyümölcsökkel, morzsákkal, üdítővel, ha azokat kint hagyjuk.

Mennyi Protect Combi hangyairtót vegyek? Kell-e más is?

A doboz 3 db 2g-os hangyairtó csalétket tartalmaz. Por alapú csaléteknél a kihelyezési pontokként a kijáratokat, vonulási útvonalakat kell figyelembe venni. A 3db alapvetően elegendő lehet, de érdemes gél alapú hangyairtó szerekkel kombinálni. A hangyairtó gél a magasabb folyadéktartalom miatt előnyös. Nagyobb fertőzöttség esetén még a permetszer alapú mikrokapszulázott RTU hangyairtót érdemes kijuttatni a vonulási területekre.

Közel 30 éves kártevőirtói múlttal a hátunk mögött mindenképpen javasoljuk, hogy a csalétek legyen kombinálva legalább hangyairtó géllel, de ideális lenne az RTU bevetése is.

További információk

Tömeg 0.09 kg
Méretek 10 × 3 × 17 cm
Célzott kártevő Hangya
Hatóanyag s-metoprén, Chrysanthemum cinerariaefolium, acetamiprid
Kiszerelés 1 doboz

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!