Cart-icon0

Roban patkányirtó, egérirtó pép 150g

Roban patkányirtó pép brodifacum hatóanyaggal. Véleményünk szerint jelenleg a brodifacum, és a flokumafen hatóanyagok a legjobb patkányirtó, egérirtó hatóanyagok. Kevés fogyasztás mellett is eredményes. Kihelyezőláda használatát javasoljuk.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

1 090 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-015 Kategóriák: , Címkék: , ,

A patkányok, és egerek elleni védekezés nem könnyű. A megfelelő csalétek kiválasztása egy fontos lépés, de a kihelyezés lépéseinél is lehet rontani a hatékonyságon. A „Patkányméreg: melyik a legjobb” című cikkünkben már kerestük a választ arra, hogy mire érdemes figyelni.

Ez a Roban patkányirtó, egérirtó pép egy egyszeri fogyasztású, brodifakum hatóanyagot tartalmazó szer 150 g-os kiszerelésben.

Miért előnyös a Roban patkányirtó, egérirtó pép?

– Egyszeri fogyasztású: Ezt szakmai körökben 2. generációsnak is nevezik. A lényege, hogy már akár egyszeri fogyasztással képes elejteni a rágcsálót, nem kell annak többször visszajárnia fogyasztani a méregből.
– Brodifakum hatóanyag: A fenti cikkben kiveséztük már a hatóanyagokat, és az ellenállóképességet. A brodifacum egy szakemberek által is előszeretettel használt hatóanyag. Akut orális (Ld50) értéke a difenakum, bromadiolon hatóanyagokénál lényegesen jobb, így kevesebb fogyasztással elpusztul az állat.
– Pépes kiszerelés: A pép aromaáteresztő csomagolásba van zárva. A vonzó hatása rendkívül jó, ezt a tasak kibontását követően ön is érezni fogja.
– Bitrexet tartalmaz: Egy keserítőanyagot tartalmaz annak érdekében, hogy háziállatok, és emberek fogyasztására a lehető legalkalmatlanabb legyen.

Elegendő-e önmagában a Roban patkányirtó, egérirtó szer?

Mindenképpen ajánlott hozzá megfelelő, kulccsal zárható kihelyezőszerelvény vásárlása, ami nemcsak biztonságosabbá teszi a méreg kihelyezését, de védi a mérget a környezeti behatásoktól (por, tűző napfény, nedvesség). A patkányirtás során kiemelten fontos a méreg rögzítése. A patkányetető ládába egy fém rúdra felfűzhető a pép, így azt nem fogják elhordani a patkányok.

Mennyi Roban patkányirtó, egérirtó pépet érdemes vásárolni?

Egy 150g-os tasak 1 kompakt patkányetető láda, vagy 7 S méretű egéretető doboz feltöltésére elegendő. A patkányetető ládát a védendő épület bejárataihoz, fészkük közelébe, lehetséges tápanyagforrásuk közelébe kell kitenni. A legkisebb patkányprobléma esetén is érdemes 2-3 feltöltött ládával, és az elfogyasztott méreg pótlását biztosító 1-2 tasak pép vásárlása.

Egér esetén 7 db roban egérirtószerrel feltöltött doboz hozzávetőlegesen 70-90 m2 kezelésére elegendő. A fogyást pótolandó azonban érdemes további 1 csomag pépet vásárolni.

A hatékonyabb patkányirtás, egérirtás érdekében kártevőirtói végzetséggel rendelkező kollégáink bevonásával létrehoztunk különböző csomagokat. Ezeket ajánljuk a patkányok, egerek elleni védekezés során.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Méretek 21 × 12 × 4 cm
Célzott kártevő Patkány|Egér
Hatóanyag brodifacum
Kiszerelés 150 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

kupon kedvezmény