Cart-icon0

Patkányirtó csomag - Szakemberek ajánlásával

Szeretnénk, ha ön hatékonyan fel tudna lépni a patkányok ellen. Ebben a csomagajánlatban szerintünk minden tudás és anyag benne van, hogy ez sikerüljön. Mi lekutattuk, leszűrtük, és összeállítottuk a legkézenfekvőbb csomagot.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

7 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSO-003-1 Kategória: Címkék: ,

Szeretnénk, ha ön hatékonyan fel tudna lépni a patkányok ellen. Vannak bizonyos szakmai irányelvek, amiket követni kell, és zsargonnak tűnő, de fontos tényezők, amikre figyelni kell. Ennek utána lehet olvasni szakmai módszertani levelekben, és akár napokig lehet bújni a netet a kétes információk között. De, hogy ennél sokkal egyszerűbb legyen a dolga, mi összeállítottunk egy induló csomagot.

Olyan szerelvényeket, irtószereket válogattunk bele, amik szerintünk önt, mint nem hivatásos szakembert a legkézenfekvőbben tudják segíteni. Önnek csak össze kell raknia 2-3 perc alatt a mérgezett csalétekállomást , és 5-6 perc alatt a területet bejárva kihelyeznie. Nem kell agyalnia, hogy mennyit és miből vegyen, kutatnia szakmai anyagok között, hogy melyik irtószernek magas a mérgezési rátája, de alacsony a rezisztenciája, amit egyébként amúgy sem fog megtalálni.

Mit tartalmaz a patkányirtó csomag?

1 zacskó paraffin kocka: A brodifakum hatóanyag nekünk már bizonyított a 30 éves kártevőirtó múltunk alatt. Alacsony rezisztencia, magas mérgezési ráta, és kevés fogyasztás is eredményhez vezet. Mindez paraffinos kockában, amit nem tesz tönkre nedvesség, nem penészedik be, jól tűri a nedvességet. A keményebb kocka nemcsak stabilabban rögzíthető a ládába, de a patkány szája ízének is jobban kedvez.

1 zsacskó Roban pép / Murin pép: A Tritoxhoz hasonlóan ez is brodifakum hatóanyagot tartalmaz, de a jobb csalihatás érdekében nem csak egy féle irtószert tettünk a csomagba, hanem hagytunk egy kis mozgásteret. Ezt biztosítja ez a pép, mely akár egerek irtására is felhasználható. A csomag összeállításánál nem láttuk jónak a kevésbé jó akut orális toxicitású értékkel, és rezisztenciát mutató bromadiolon hatóanyagokat tartalmazó rágcsálóirtószerek beválogatását, ezért maradtunk a brodifakumnál.

3 db patkányetető láda: Ez az átlátszó fedelű kulccsal zárható, a mérget a behatásoktól (uv fény, nedvesség) védő, többszörösen újrahasználható patkányláda sokat segít az eredményes patkányirtás során. A ládában rögzíthető a patkányméreg, aminek óvórend-szabályok betartása és eredményesség miatt is jelentősége van.

Egy vándorpatkány napi tápanyag-szükséglete 20-50 gramm, de rossz szokása, hogy ennél sokkal több táplálékot képes elhurcolni a fészkébe a szűkösebb időkre. Ha a patkányméreg nincs rögzítve akkor simán elviszi azt. Ez azt is jelenti, hogy elviszi a többi patkány elől a mérget. Kár lenne a feleslegesen elhurcolt mérgek többletköltségével is számolni, amik simán megkétszerezhetik a felhasználandó irtószer mennyiségét feleslegesen.

Mire elég ez a patkányirtó csomag?

Ez a 3 patkányetető láda, 1 zacskó Tritox paraffin kockát, 1 zacskó Roban pép egy minimálisan felhasználandó kezelésre elegendő. Ezt a csomagot azért hoztuk létre mert úgy érezzük, hogy a legkisebb patkányfertőzöttség is nehezen, vagy egyáltalán nem orvosolható ennél kisebb mennyiséggel.

A 3 patkányetető láda feltöltéséhez hozzávetőlegesen 300g méreg szükséges. A fogyás visszapótlására mi további 200 g-mal számoltunk. Így 3 feltöltött ládát kapunk. A feltöltött patkányetető ládát az állatok vonulási útjaik menték, fészkeik környezetében, potenciális tápanyagforrásuk (szemetes) környezetébe, épületek bejáratai mellé érdemes helyezni. A mérgek több év felhasználhatósággal rendelkeznek, így amennyiben soknak bizonyulna, akár a későbbiekben is lesz lehetősége felhasználni.

Példa: 1 családi háznál érdemes patkányetető ládát tenni a kukák környékére, a bejárati ajtóhoz, esetleg komposztáló mellé vagy a pincelejáróhoz. Ez körülbelül egy 80-100 m2-es családi házat fed le egy kisebb, rendezett kerttel. Nagyobb ingatlanok, épületek esetén számolni kell a további pontokkal: több bejárati pont az épületbe, több potenciális táplálékforrás (pl: komposztáló, szemetesek, csatornanyílások…stb). Így érdemes növelni a csomagok számát.

További információk

Célzott kártevő Patkány
Hatóanyag brodifacum
Kiszerelés 1 csomag

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>