Cart-icon0

Patkányirtó csomag - Szakemberek ajánlásával

Mi összeraktuk szakemberekkel, önnek szinte már csak ki kell tennie. Kiválasztottunk egy nagyon jó hatóanyagot, kerestünk egy nagyon jó csalétket, egy biztonságos szerelvényt, és kiszámoltuk mennyi a minimális mennyiség, amit ki kell tegyen. A patkányirtó csomagot átmenetileg csak fekete fedelű ládával tudjuk küldeni. A hatékonyságát ez nem befolyásolja. A fogás megtekintéséhez majd nyitni kell a ládákat.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

10 190 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSO-003 Kategória: Címkék: ,

A patkányirtás alapvetően egyszerűnek tűnik, de vannak kritikus pontok ahol el lehet csúszni. Ahhoz, hogy eredményes legyen a patkányirtás szükség van egy alacsony rezisztenciájú, megfelelő csalihatással rendelkező, kellő mennyiségben rendelkezésre álló patkányirtó szerre, és egy olyan szerelvényre, ami védi az irtószert, mind az időjárási behatásoktól, mind az “illetéktelenektől”, mind a patkány azon törekvésétől, hogy a patkányirtó szert saját fészkébe elhurcolja a többiek elől.

Ezen felül kell egy alapvető ismeret, hogy a kihelyezésnél a megfelelő pontokra tegye ki a feltöltött ládát, majd figyelje a fogyást, a hatást, és a méreg fogyása esetén, ne legyen rest feltölteni azt.

Hogy ön a lehető legkövetkezetesebben végezze a patkányirtást, előre összeállítottunk egy csomagot, ami szerintünk tökéletes kiindulópont.

Mit tartalmaz a patkányirtó csomag?

4 zsacskó Murin pép: Ez a Murin patkányirtó pép egy egyszeri fogyasztású, brodifakum hatóanyagot tartalmazó szer 150 g-os kiszerelésben. A brodifakum hatóanyagot mi is folyamatosan használjuk a kártevőirtói tevékenységünk során. Alacsony rezisztencia, és magas toxicitás jellemzi, így kevesebb méreg elfogyasztásával képes a patkányokat kiirtani. Egy zacskó méreg nagyjából 1 patkányetető láda egyszeri feltöltésére használható.

1 zsacskó Roban pép: A Murinhoz hasonlóan ez is brodifakum hatóanyagot tartalmaz, de a jobb csalihatás érdekében nem csak egy féle irtószert tettünk a csomagba, hanem hagytunk egy kis mozgásteret. A csomag összeállításánál nem láttuk jónak a kevésbé jó akut orális toxicitású értékkel, és rezisztenciát mutató bromadiolon hatóanyagokat tartalmazó rágcsálóirtószerek beválogatását, ezért maradtunk a brodifakumnál.

3 db patkányetető láda: Ez az átlátszó fedelű kulccsal zárható, a mérget a behatásoktól (uv fény, nedvesség) védő, többszörösen újrahasználható patkányláda sokat segít az eredményes patkányirtás során. A ládában rögzíthető a patkányméreg, aminek óvórend-szabályok betartása és eredményesség miatt is jelentősége van.

A patkányirtó csomagot átmenetileg csak fekete fedelű ládával tudjuk küldeni. A hatékonyságát ez nem befolyásolja. A fogás megtekintéséhez majd nyitni kell a ládákat.

Egy vándorpatkány napi tápanyag-szükséglete 20-50 gramm, de rossz szokása, hogy ennél sokkal több táplálékot képes elhurcolni a fészkébe a szűkösebb időkre. Ha a patkányméreg nincs rögzítve akkor simán elviszi azt. Ez azt is jelenti, hogy elviszi a többi patkány elől a mérget. Kár lenne a feleslegesen elhurcolt mérgek többletköltségével is számolni, amik simán megkétszerezhetik a felhasználandó patkányirtó szer mennyiségét feleslegesen.

Mire elég ez a patkányirtó csomag?

Ez a 3 patkányetető láda, 4 zacskó Murin pép, 1 zacskó Roban pép egy minimálisan felhasználandó kezelésre elegendő. Ezt a csomagot azért hoztuk létre mert úgy érezzük, hogy a legkisebb patkányfertőzöttség is nehezen, vagy egyáltalán nem orvosolható ennél kisebb mennyiséggel.

A 3 patkányetető láda feltöltéséhez 3-4 zacskó méreg szükséges. A fogyás visszapótlására mi további 1 zacskóval számoltunk. Így 3 feltöltött ládát kapunk. A feltöltött patkányetető ládát az állatok vonulási útjaik menték, fészkeik környezetében, potenciális tápanyagforrásuk (szemetes) környezetébe, épületek bejáratai mellé érdemes helyezni.

Példa: 1 családi háznál érdemes patkányetető ládát tenni a kukák környékére, a bejárati ajtóhoz, esetleg komposztáló mellé vagy a pincelejáróhoz. Ez körülbelül egy 80-100 m2-es családi házat fed le egy kisebb, rendezett kerttel. Nagyobb ingatlanok, épületek esetén számolni kell a további pontokkal: több bejárati pont az épületbe, több potenciális táplálékforrás (pl: komposztáló, szemetesek, csatornanyílások…stb). Így érdemes növelni a csomagok számát.

Mennyire hatásos ez a patkányirtó csomag?

A brodifakum hatóanyagban mi nagyon hiszünk. 30 éve végzünk magunk is patkányirtást hivatásszerűen. Azért raktuk csomagba ezeket, mert úgy gondoljuk így lesz igazán hatékony a patkányirtás. Ha úgy látnánk, hogy egy másik hatóanyag jobban működne, akkor annak megfelelő hatóanyagot tennénk a csomagba. Egy másik patkányirtó csomagban, amit összeállítottunk paraffinos blokkot is talál. Mivel a paraffinos patkányirtó keményebb, és egyáltalán nem lehet letépni a fém rögzítő rúdról, érdemes azt is megnézni.

További információk

Célzott kártevő Patkány
Hatóanyag
Kiszerelés 1 csomag

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>