Cart-icon0

Patkányirtó csomag - Szakemberek ajánlásával

Mi összeraktuk szakemberekkel, önnek szinte már csak ki kell tennie. Kiválasztottunk egy nagyon jó hatóanyagot, kerestünk egy nagyon jó csalétket, egy biztonságos szerelvényt, és kiszámoltuk mennyi a minimális mennyiség, amit ki kell tegyen.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A kiürült, veszélyes hulladéknak számító flakonokat ingyen átvesszük megsemmísítésre
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: 1162 Bp., Timur utca 12.
  • GLS házhozszállítás 1590 Ft 1-2 napon belül. Foxpost automatába csak 890 Ft.

9 990 Ft

Készleten

Cikkszám: CSO-003 Kategória: Címkék: ,

A patkányirtás alapvetően egyszerűnek tűnik, de vannak kritikus pontok ahol el lehet csúszni. Ahhoz, hogy eredményes legyen a patkányirtás szükség van egy alacsony rezisztenciájú, megfelelő csalihatással rendelkező, kellő mennyiségben rendelkezésre álló irtószerre, és egy olyan szerelvényre, ami védi az irtószert, mind az időjárási behatásoktól, mind az “illetéktelenektől”, mind a patkány azon törekvésétől, hogy a mérget saját fészkébe elhurcolja a többiek elől.

Ezen felül kell egy alapvető ismeret, hogy a kihelyezésnél a megfelelő pontokra tegye ki a feltöltött ládát, majd figyelje a fogyást, a hatást, és a méreg fogyása esetén, ne legyen rest feltölteni azt.

Hogy ön a lehető legkövetkezetesebben végezze a patkányirtást, előre összeállítottunk egy csomagot, ami szerintünk tökéletes kiindulópont.

Mit tartalmaz a patkányirtó csomag?

4 zsacskó Murin pép: Ez a Murin patkányirtó pép egy egyszeri fogyasztású, brodifakum hatóanyagot tartalmazó szer 150 g-os kiszerelésben. A brodifakum hatóanyagot mi is folyamatosan használjuk a kártevőirtói tevékenységünk során. Alacsony rezisztencia, és magas toxicitás jellemzi, így kevesebb méreg elfogyasztásával képes a patkányokat kiirtani. Egy zacskó méreg nagyjából 1 patkányetető láda egyszeri feltöltésére használható.

1 zsacskó Roban pép: A Murinhoz hasonlóan ez is brodifakum hatóanyagot tartalmaz, de a jobb csalihatás érdekében nem csak egy féle irtószert tettünk a csomagba, hanem hagytunk egy kis mozgásteret. A csomag összeállításánál nem láttuk jónak a kevésbé jó akut orális toxicitású értékkel, és rezisztenciát mutató bromadiolon hatóanyagokat tartalmazó rágcsálóirtószerek beválogatását, ezért maradtunk a brodifakumnál.

3 db patkányetető láda: Ez az átlátszó fedelű kulccsal zárható, a mérget a behatásoktól (uv fény, nedvesség) védő, többszörösen újrahasználható patkányláda sokat segít az eredményes patkányirtás során. A ládában rögzíthető a patkányméreg, aminek óvórend-szabályok betartása és eredményesség miatt is jelentősége van. Ideiglenes készlethiány miatt a csomagot decemberben már csak fekete fedelű ládával tudjuk küldeni, ami a láda hatékonyságát nem befolyásolja.

Egy vándorpatkány napi tápanyag-szükséglete 20-50 gramm, de rossz szokása, hogy ennél sokkal több táplálékot képes elhurcolni a fészkébe a szűkösebb időkre. Ha a patkányméreg nincs rögzítve akkor simán elviszi azt. Ez azt is jelenti, hogy elviszi a többi patkány elől a mérget. Kár lenne a feleslegesen elhurcolt mérgek többletköltségével is számolni, amik simán megkétszerezhetik a felhasználandó irtószer mennyiségét feleslegesen.

Mire elég ez a patkányirtó csomag?

Ez a 3 patkányetető láda, 4 zacskó Murin pép, 1 zacskó Roban pép egy minimálisan felhasználandó kezelésre elegendő. Ezt a csomagot azért hoztuk létre mert úgy érezzük, hogy a legkisebb patkányfertőzöttség is nehezen, vagy egyáltalán nem orvosolható ennél kisebb mennyiséggel.

A 3 patkányetető láda feltöltéséhez 3-4 zacsakó méreg szükséges. A fogyás visszapótlására mi további 1 zacskóval számoltunk. Így 3 feltöltött ládát kapunk. A feltöltött patkányetető ládát az állatok vonulási útjaik menték, fészkeik környezetében, potenciális tápanyagforrásuk (szemetes) környezetébe, épületek bejáratai mellé érdemes helyezni.

Példa: 1 családi háznál érdemes patkányetető ládát tenni a kukák környékére, a bejárati ajtóhoz, esetleg komposztáló mellé vagy a pincelejáróhoz. Ez körülbelül egy 80-100 m2-es családi házat fed le egy kisebb, rendezett kerttel. Nagyobb ingatlanok, épületek esetén számolni kell a további pontokkal: több bejárati pont az épületbe, több potenciális táplálékforrás (pl: komposztáló, szemetesek, csatornanyílások…stb). Így érdemes növelni a csomagok számát.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás
Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.