Cart-icon0

Patkányetető láda áttetsző - kompakt

Áttetsző fedelű patkányetető láda. Időjárás,- és ütésálló. A kulcsos zárás miatt a patkányetető ládába helyezet méreg illetéktelenek által nem lesz hozzáférhető. Az áttetsző fedél miatt a fogyás felnyitás nélkül megnézhető. A méreg rögzítésére fém rúd található a ládában.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

1 890 Ft

Elfogyott

Cikkszám: SZE-002 Kategória: Címke:

A méreggel történő patkányirtás alappillére a megfelelő méregkihelyező láda, más néven patkányetető láda. Ha szeretne a patkányok ellen védekezni, mi kötelező kiegészítőként javasoljuk ennek a patkányetető ládának a beszerzését.

Milyen előnye van a patkányetető ládának?

– Időjárásálló: Hiába a legjobb patkányméreg, ha a környezeti hatások tönkre teszik. A patkányetető láda időjárásálló, így védi a patkánymérget az időjárási hatásoktól, legyen az eső, vagy tűző napfény.
– Ütésálló: Egy kihelyezett patkányetető láda odafigyeléssel örök életű lehet. Nem kell később újat venni, elég csak a meglévőket feltölteni patkányméreggel. A patkányetető láda masszív műanyagból készült, így ki fogja állni az idő megpróbáltatásait.
– Zárható: A kihelyezett méreg a patkányetető ládába elzárható az illetéktelenektől. Gondolok itt elsősorban haszonállatokra, háziállatokra, vagy kíváncsi gyerekekre. Kulcs nélkül a nyitása csak erős felfeszítéssel lehetséges.
– Rögzíthető: A patkányetető ládában előre kialakított furathelyek vannak, amik segítségével akár a földre is rögzíthetjük a ládát.
– Rögzíthető patkányméreg: A patkányirtás során kiemelten fontos, hogy a méreg rögzítve legyen. Nem elég egy olyan méregkihelyező doboz, amibe csak be kell rakni a mérget. A patkányméreg felfűzése nagyon sokat javít a patkányirtás hatékonyságán, ellenkező esetben a nagy mennyiségben kirakott mérget akár egyetlen példány is elhordhatja saját helyére, így a többi példánynak már lehetősége sem lesz fogyasztani a csalétekből.
– Áttetsző fedél: Az áttetsző fedélnek köszönhetően a fogyást a láda felnyitása nélkül meg lehet állapítani.

Az áttetsző fedéllel rendelkező kivitellel a fogyás mértékét a patkányetető láda felnyitása nélkül meg lehet állapítani. Az áttetsző fedelű változatot akkor javasoljuk önnek, ha nem akarja a 4-7 naponta történő fogyás ellenőrzésekor mindig felnyitni a ládát, hanem csak a tetején belenézni.

Hány patkányetető ládára van szüksége?

Ahány bejárati lehetőség van egy épületben, annyi patkányetető ládára legalább szükség van. Ezen kívül a patkányok által gyakran látogatott, vagy életmódjukból kifolyólag feltehetően gyakran látogatott területekre is érdemes kitenni. Ilyen lehet a szemetestárolók környéke, de akár egy komposztáló láda is. A legkisebb patkányprobléma is nehezen orvosolható 1 db ládával. Mi javasoljuk legalább 2-3 patkányetető láda beszerzését, bele való méregmennyiséggel, és legalább 100-150g plusz mérget a későbbi pótlásra, amikor a patkány által elfogyasztott mennyiséget vissza kell pótolni.

A patkányetető láda a mérget nem tartalmazza, azt külön meg kell hozzá vásárolni.

(Minden rendelés mellé teszünk legalább 1 kulcsot ajándékba, ha az valamelyik kulccsal nyitható szerelvényt tartalmazza. Amennyiben az ajándék kulcson kívül több kulcsra is szüksége van, külön kell megvásárolni. A kulcs univerzális, nem szükséges minden ládához külön vásárolni. Nyitó kulcsot itt találja.)

További információk

Tömeg 0.3 kg
Méretek 24 × 19 × 10 cm
Célzott kártevő Patkány
Hatóanyag nem releváns
Kiszerelés 1 db

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>