Cart-icon0

Nyestriasztó szer - SUPER EXPEL 400 g

Nyestriasztó por 400 g-os közepes kiszerelésben. Közepes padlásterek, akár 50-60 m2-nyi területek kezelésére is elegendő. Kovafölddel higítva akár duplájára növelhető a kezelhető terület.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

15 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: RIA-007 Kategória: Címke:

A kutyaszőrös pokróc, a vizes palack és az egyéb népi praktikák sajnos nem járnak túl egy urbanizálódott nyest eszén. Egy állat, ami már hozzászokott a városi környezethez, megszokta az embereket, és kifigyelte a háziállatokat egyszerű eszközökkel már nehezen elüldözhető. A nyest megmérgezése helyett inkább annak elriasztására kell fordítani az energiát. Erre egyik módszer a nyestriasztó por.

Kialvatlan hétköznapok, szétrágott szigetelés, több 100.000 forintos károk, kellemetlen szagú vizeletátfolyások a födémen, a padlásra behurcolt döglött állatok rothadó szaga. Ezek csak a legmegszokottabb kellemetlenségek, amit a nyestek okozhatnak.

Ez a levendulaolajat tartalmazó két érzékszervre ható nyestriasztó por ideális megoldás a padláson randalírozó nyestek elriasztására. A por kiszórható kézzel is, de az egyenletes elterítés érdekében javasoljuk a porzó használatát.

A padláson randalírozva a nyest felveri a port, talpára, és bundájára kerül. Először a por erősen zavaró illatával találkozik (ami egyébként kellemes levendula illatú, de számára rendkívül erős), majd a bundáját tisztítva megérzi annak kellemetlen ízét is. A nyestriasztó por az állat szaglását erősen zavarja, szájába jutva a nyálkahártyáját erősen irritálja.
Az 1 kg-os nyestriasztó por géppel kijuttatva hozzávetőlegesen 100 m2-es padlás kezelésére elegendő. Kézzel kiszórva sajnos a nem egyenletlen eloszlás végett csak 50-70 m2-re elegendő. A nyestriasztó por kapható 400g-os, és 200g-os kiszerelésben.

Autók motorterének védelme érdekében javasoljuk a nyestriasztó permet, vagy aeroszol használatát.
A nyestkiűző por irtószert nem tartalmaz, egészségre nem káros. Hatását várhatóan 2 évig tartja.

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 16 × 18 × 18 cm
Célzott kártevő Nyest, pele, mókus
Hatóanyag levendulaolaj
Kiszerelés 400 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

kupon kedvezmény