Cart-icon0

Nyestriasztó permet 500 ml - levendulás

Irtószer-, és vegyianyag mentes levendulaolajat tartalmazó erős nyestriasztó szer. Egy urbanizálódott nyestet hangokkal már nehéz távol tartani. A szaglószerveit, ízlelőbimbóit azonban könnyebb irritálni. Ebben segít ez az akár autó motorterében is használható nyestriasztó.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

18 590 Ft

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: RIA-001 Kategória: Címke:

Az autó mellé rakott üvegpalackok ideje leáldozott. Az urbanizálódott nyestek ellen egyre nehezebb a hang, és vizuális hatásokat keltő riasztókkal védekezni. Ez a nyestriasztó permet egy rendkívül tömény a nyest szaglószervét, és nyálkahártyáját irritáló anyagot tartalmaz.

Ez a készítmény nem arra való, hogy csupán semlegesítse az állat terület megjelöléskor otthagyott szagát, hanem tényleges riasztóhatással rendelkezik. Egyes készítményekkel szemben ez a riasztószer nem hagy maga után ragacsos felületet. Alkalmazható belső kárpiton is, de akár egy rongy nedvesre történő kezelését követően a motortérbe is helyezhető.

Amennyiben erősen porózus, porral szennyezett területről szeretné a nyesteket elriasztani, úgy inkább a nyestriasztó port ajánljuk.

Elsősorban autó tulajdonosoknak ajánljuk, mert az éjszaka az anyjukkal kóborló fiatal egyedek kíváncsiságát hangalapú riasztószerekkel kevésbé lehet csillapítani, mint egy olyan riasztószerrel, melyet az állatok a kezelt felülettel találkozva megélnek. Kellemetlen íz, erős illat. Az urbanizálódott nyestek megszokták a város zaját. Ez a nyestriasztószer éppen ezért az ízlelő, és szaglószerveikre hat. Esőtől ne védett, porral erősen szennyezett padlásterek kezelésére nem ajánljuk. Ez esetben inkább a nyestriasztó port érdemes választani.

500 ml-es kiszerelése végett inkább autókereskedéseknek, őrzött parkolót üzemeltetőknek, céges parkolót üzemeltetőknek, több autóval rendelkező magánszemélyeknek ajánljuk.

Egy-két gépkocsi kezelésére inkább a 75 ml-es, esetleg 220 ml-es nyestriasztó aeroszolt ajánljuk.

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 21 × 7 × 7 cm
Célzott kártevő Nyest
Hatóanyag levendulaolaj
Kiszerelés 500 ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>