Cart-icon0

Nyestriasztó aeroszol 220 ml - levendulás

Irtószer-, és vegyianyag mentes nyestriasztó aeroszol. Ha az urbanizálódott nyestek fittyet hányhak a zajhatásokra, akkor még a szagló- és ízlelőbimbóit zavarhatjuk. Ez a nyestiasztó aeroszol erős leventulaillatot képes a felületen. Autóban is használható. Nem hagy maga után ragacsos felületet.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

12 990 Ft

Készleten

Cikkszám: RIA-005 Kategória: Címke:

Ez egy irtószert nem tartalmazó, erős illatanyagot tartalmazó, a nyest szaglószervét és ízlelőbimbóját irritáló nyestriasztó készítmény. Az 500 ml-es nyestriasztó permettel szemben ez egy gazdaságosabb kiszerelés, melyet elsősorban azoknak ajánlunk, akik szeretnék kipróbálni, és valóságban meggyőződni a nyestriasztó hatékonyságáról, illetve akik már bíznak a döntésükbe, de csak 1-2 autót kell védeniük a kíváncsi nyestek ellen.

A nyestriasztó szer aeroszolos változata sem hagy ragacsos felületet maga után. Erős koncentrációjának köszönhetően viszonylag kis mennyiségre van szükség a kezelések során. Így egy mindössze 75 ml-es kiszerelésű készítmény is lehetővé teszi akár a 2x-i kezelést is. Míg a 220 ml-es nyestriasztó szer akár 6 alkalomra is elegendő. A kezeléseket érdemes 6 hetente megismételni.

A nyestriasztó por nem citronella, hanem levendulaolajat tartalmaz. Magas ára is ennek köszönhető.

Amennyiben porózus felületet, vagy portól erősen szennyezett területet (pl: padlástér) szeretne a nyestek ellen védeni, úgy ez esetben a nyestriasztó port javasoljuk.

Valóban fog működni ez a nyestriasztó szer?

Egy urbanizálódott nyest tény és való, hogy jobban hozzászokott már a város lüktető zajához. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ízlelőbimbóik, szaglószervük sokat mutálódott volna. A tényleges megerősítést persze csak a gyakorlat fogja önnek megadni, mi 30 éves kártevőkkel történő kapcsolatunkra építve ezt a készítményt éreztük vállalhatónak a webáruházunkba.

További információk

Tömeg 0.4 kg
Méretek 20 × 5 × 5 cm
Célzott kártevő Nyest
Hatóanyag levendulaolaj
Kiszerelés 220 ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>