Cart-icon0

Irtószermentes nyaktilós egércsapda

Masszív házú, zárt irtószermetnes nyaktilós egércsapda, ami véleményünk szerint üt, mint az állat. Többször újraaktíválható, több éves élettartamú. Gyorsan és erőset üt hatékony és szenvedésmentes irtást lehetővé téve.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

980 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSA-022 Kategória: Címkék: ,

Kétségtelen, hogy az egerek elleni védekezés során nem minden esetben lehet irtószerhez, méreghez nyúlni. Sokszor kell elkerülni a másolagos mérgezést, de vannak esetek, amikor szimplán élelmiszerbiztonsági okokból nem lehet mérget felhasználni. Ennek egy alternatívája ez az gyors, masszív, zárt irtószermentes nyaktilós egércsapda.

A termék tartalmaz egy zárható szerelvényt bele illő nyaktilót és egy kulcsot. A képen a mérgezett csalétek csak illusztráció jelezvén azt, hogy a műanyag szerelvénybe akár irtószer is kihelyezhető a mellékelt fémrúdra felhúzva.

Milyen előnyei vannak az irtószermentes nyaktilós egércsapdának?

– Biztonságos: Mérget valóban nem minden helyzetben lehet használni. Olyan területen, ahol állatok is mozognak a méreg mindig jelent valamennyi kockázatot, mégha az elég jól mérsékelhető is. Ez a nyaktilós egérfogó teljesen irtószermentes. Kulccsal zárt jellege miatt még az állatra történő rácsapódás is kizárható. Félni így nem kell ettől.
– Újrafelhasználható: A termék elhasználódásáig számtalan alkalommal újraaktíválható. A szerkezete jóval masszívabb a klasszikus egérfogóknál, ráadásul mivel azok nyitottak, könnyen megsérthetnek bármilyen kiváncsi állatot.
– Zárható: Az egércsapda kizárólag speciális kulccsal, vagy két kezes erős feszítéssel nyitható.
– Masszív, erős tiló: Mikor először a keznkbe vettük és kipróbáltuk, rögtön azt a következtetést vontuk le, hogy “ez üt, mint az állat”. A nyaktilónak már pedig ez a lényege. A gyors és erős nyaktiló nemcsak a hatékonyság miatt fontos, de azért is, hogy az egér keveset szendevjen.

Tényleg hatékony ez az irtószermentes naktilós egércsapda?

Ha a hatékonyságot úgy vizsgáljuk, hogy egy egeret valóban képes-e elejteni, akkor azt lehet mondani, hogy 100%-os a hatékonysága. De ahhoz, hogy ez megtörténjen az egérnek oda is kell mennie a csapdához. ehhez mindenképpen kell a jó csalihatás. Vagyis azon kívül, hogy megfelelő helyre kihelyezzük, ahol valóban mozognak az egerek, és figyelmet fordítunk az egércsapda napi szintű ellenőrzésére, oda kell figyelni a jó csalihatásra is. A sajntot azonban érdemes ez esetben elfelejteni. A natúr mogyoróvaj, dió, alma, vagy akűr a csokoládé is csábító lehet az egér számára. A kihelyezéskor érdemes arra figyelni, hogy a rendszerint óvatosan, jellemzően fal mellett közlekedő egér útjába kerüljön az egércsapda. Ne legyen ingatag, álljon stabilan, mert az egér óvatos állat. Ha pedig kapás van, gyorsan aktíváljuk újra a csapdát.

Mennyi nyaktilós egérfogóra van szükség?

A nyaktilós egérfogó egyik hátránya, hogy egyszeri aktíválással csak egyetlen egeret fog tudni elejteni. Ezért érdemes az irtószernél megjelölt etetődobozoknál kicsit sűrűbben kirakni a nyaktilós egércsapdát, akár minden 10 m2-re 1-t.Főleg ha magasabb fokú fertőzöttségről van szó. Ne álljon elő az a helyzet, hogy bár lenne egér, amit a csapda megfoghatna, ami ott kőrözik a csapdák mellett, egyszerűen azott pillanatban nincs egyetlen aktív sem. Ráadásul az egér okos, vagy inkább óvatos állat, mert fel fog neki tünni, ha több fekete dobozban elhullot társait találja. Ő már megfontoltabb lesz. Ezért kell figyelmet fordítani a rendszeres ellenőrzésre.

Mi mással lehet még számolni?

Abban az esetben, ha az irtószer kerülése a mérvadó, úgy még élvefogó egércsapdákkal lehet operálni. De 30 éves kártevőirtói múltunkra támaszkodva összeállítottunk egérirtós csomagokat is, amik szinte mindent tartalmaznak egy egérprobléma kezeléséhez. Ha pedig nem boldogul, támaszkodhat szakértői ügyfélszolgálatunkra is.

(Minden rendelés mellé teszünk legalább 1 kulcsot ajándékba, ha az valamelyik kulccsal nyitható szerelvényt tartalmazza. Amennyiben az ajándék kulcson kívül több kulcsra is szüksége van, külön kell megvásárolni. A kulcs univerzális, nem szükséges minden ládához külön vásárolni. Nyitó kulcsot itt találja.)

További információk

Tömeg .15 kg
Méretek 13.5 × 10.5 × 7 cm
Célzott kártevő Egér
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 1 db

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>