Cart-icon0

RTU - hangyairtó permet

Szakembereink kedvenc trójai módszerét biztosító hangyairtó permetszere. A mikrokapszulázott készítmény hosszú hatást biztosít. Az irtószerbe kevert mikrokapszulákat a hangyák a testükön elhordva viszik a boly mélyére.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1090 Ft.

2 290 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-008 Kategória: Címke:

Több képzett szakember is használja ezen anyag „nagytestvérét”, a Draker 10.2, DK 10.2 rovarirtószereket. Míg azok csak képzett szakemberek vásárolhatják és használhatják fel, ez az RTU szabadforgalomban kapható. 30 éves kártevői múlttal szívesen ajánljuk ezt az irtószert hangyairtásra (is). A Draker RTU egy hármas összetételű mikrokapszulázott hangyairtó szer permet formában.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

3-as összetételű hangyairtó:

Cipermetrint, tetrametrint, piperonil butoxidot tartalmaz. A cipermetrin egy taglózó hatású rovarirtó szer, ami biztosítja a rovarok elhullását. A tetrametrin felelős azért, hogy az irtás során a hangyákat kiűzze a rejtekükből. Ennek a mikrokapszulák széthordásánál van jelentősége. A piperonil butoxid pedig fokozza ezek hatását. Az eredmény egy magas minőségű hangyairtó szer. A szakképzett rovarirtók ugyanezen anyag koncentrált változatát használják.

Mikrokapszulázott hangyairtó:

A hangyairtó szerbe ezen komponensek egy műanyag védőburkokkal rendelkező kapszulák ezreibe/millióiba vannak zárva. Amikor a hangyák átmennek a RTU hangyairtó permettel kezelt felületen ezek a mikrokapszulák rátapadnak a testükre. Bemennek a bolyba, átmennek egymáson, mennek a járatokba, és szép lassan széthordják a mikrokapszulákat a boly mélyére. A kapszula borítása közben folyamatosan vékonyodik, és amikor kiszakad, elérkezik az irtás. Olyan ez a mikrokapszulás hangyairtó szer, mint a Trójai háború során a faló.

Permet formula:

A kiszerelése az ablakmosóra emlékeztet. Kézi flakonhoz képest viszonylag megfelelő a szórásképe. A felületet könnyen le lehet vele kezelni. Tesztünk során mind a 400 ml kijuttatható volt anélkül, hogy a szórófej megadta volna magát. Nem hagy foltot, nincs maradandó szaga. A hangyairtó gélnek egy remek kiegészítője, de önmagában is meg tudja állni a helyét.

Mikor javasoljuk az RTU hangyairtó permetet?

Kültéri és beltéri hangyairtásra is használható. A padlózat, falak, oszlopok, külső területek kezelésére ajánljuk, olyan területen, ahol közvetlenül nem használnak élelmiszert (pl: konyha padlózata), de élelmiszer közelében (pl. munkapult) javasoljuk a hangyairtó gélt kiegészítésként. A cipermetrin, tetrametrin hatóanyagok akut orális mérgezési (LD50) küszöb értéke magas, ami azt jelenti, hogy az irtószer biztonságosabb emlősökre nézve is. Több 1000 mg hatóanyagot kellene testtömegenként bevinnie egy emlős állatnak, hogy elpusztuljon. Ez a gyakorlatban csak itatással lehetne kivitelezni. Arra kell mindössze figyelni, hogy a felület felszáradásáig (kb. 30p) ne engedjék az állatokat a területre. Hidegvérű állatokat viszont legalább a behatási időig nem szabad a területre engedni.

A cipermetrin, tetrametrin széles spektruma miatt a legtöbb rovar ellen védelmet nyújt. Mi kifejezetten ajánljuk hangyák, csótányok, ezüstös pikkelykék, pókszázlábúak, fülbemászók, de akár bolhák, mezei poloskák ellen is.

Mennyit ajánlott belőle venni?

1 db-ot alapvetően nem javaslunk. Bár a gyártó ajánlása szerint a flakon 16-24 m2 kezelésére elegendő, ez nagyban függ a fertőzöttség mértékétől és a felületek minőségétől is. A hangyairtás során továbbá számolni kell az esetleges utókezeléssel is. Hangyairtásra ajánljuk szakember rovarirtókkal összeállított csomagjainkat. Ha mégis önmagában venné meg, akkor 2-3 flakonnal számoljon legalább. Kültéri irtáskor a felületek nedvszívóbbak is (beton, föld), kiadóssága fele akkora is meglehet mint beltéren. Az időjárási behatások (tartós napsütés, csapadék, harmat) miatt a kültéri kezelést várhatóan többször is ismételni kell.

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 23 × 10 × 5 cm
Célzott kártevő Hangya Széles spektrumú hatóanyaga révén felhasználható akár poloskák, fülbemászók, pikkelykék, pókszázlábúak, legyek, szúnyogok ellen is
Hatóanyag cipermetrin, tetrametrin
Kiszerelés 400 ml
Letölthető dokumentumok

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!