Cart-icon0

Hangyairtó csomag - Szakemberek ajánlásával

“Hangyairtó, ami működik.” Az ember nem sokat akar. Ezt a csomagot azért állítottuk össze, hogy mindent megadjunk azért, hogy a hangyairtás biztonságos, és eredményes legyen.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1090 Ft.

10 190 Ft

Insufficient stock

Cikkszám: CSO-002 Kategória: Címkék: ,

Szeretné a hangyairtást profikat megszégyenítő felkészültséggel végezni? Már túlnőtte a hangyaprobléma a sütőporos és szódabikarbónás praktikákat.

30 éves kártevőirtói tapasztalattal a hátunk mögött összeállítottunk önnek egy csomagot, ami sokat fog segíteni a hangyák elleni harcban.

Mit tartalmaz a hangyairtó csomag:

1 db Draker RTU 400 ml: Ez egy mikrokapszulázott készítmény. A lényege, hogy az irtószerbe kevert nagyon apró gyöngyök belseje tartalmazza a hatóanyagot. Ezeket a gyöngyöket a hangyák akaratlanul és széthordják azáltal, hogy rámennek a kezelt felületre. Az irtószert tartalmazó gyöngy fala folyamatosan elvékonyodik, majd idővel kiszakad és előjön belőle az irtószer. Ezt mi trójai hangyairtásnak hívjuk.
1 db ECO hangyairtó gél: Nagyon barátságos, saját kihelyezővel rendelkező gél. A doboz 3 db 5 grammos imidakloprid hatóanyagot tartalmazó géles tégelyt tartalmaz. A kiszerelésnek köszönhetően akár kültérre is helyezhető, akár a hangyabolyok bejáratai elé.
1 db Duradid hangyairtó por: Elsősorban a ház körüli hangyabolyok bejárata elé szórva javasoljuk alkalmazni, esetleg olyan zárt helyen, ahol az RTU permet nem alkalmazható (pl: villanyóra szekrény). Érdemes a tavaszi, nyári szezonban többször alkalmazni, és csak kis mennyiségben.Ha a kihelyező szerelvénybe szórjuk, védhetjük az időjárási behatásoktól is (pl:eső), de a hatékonyság érdekében javasoljuk közvetlenül a bolyra szórni.
1 db Imidasect hangyairtó gél: A hangyairtó csomag ugyan tartalmaz már tégelyes kiszerelésű hangyagélt, ami nagyon jó megoldás a konyhában, mert rendkívül kulturált és biztonságos azáltal, hogy az irtószer nem kerül ki a tégelyből. Az imidasect hangyairtó egy olyan gél, amit közvetlenül ki kell nyomni a felületre. Ezt javasoljuk olyan pontokba alkalmazni, ahová a ECO nem helyezhető ki. Különösen ilyen eset, ha résből jönnek ki, falrepedésből, konnektor mögül. Ez a gél a nehezebben megközelíthető helyek kezelésére kell.
3 db gél/por kihelyező szerelvény:A szerelvénybe akár a hangyairtó por beleszórható, akár az Imidasect gél belenyomható. Ha időjárástól védve, vagy a felülettel nem érintkezve (pl:konyhapult) szeretne még gélt, vagy port kitenni, akkor ez a szerelvény a segítségére lehet. A szerelvény későbbiekben bele való betéttel csótánycsapdának is használható, de általános ragasztólappal a megfelelő helyre kihelyezve később általános rovarcsapdának is használható.

Kinek ajánljuk a hangyairtó csomagot?

Akiknél már túlnőtt a hangyaprobléma a népi megoldásokon, és szeretnének egy profi, de biztonságos megoldást. Mivel a csomagban inkább a gél formátum dominál, ami a rendkívül célzott kihelyezés miatt nagyon biztonságos, továbbá a RTU is egy mikrokapszulázott készítmény, így bátran ajánljuk azoknak is akik kisbabával, kiskutyával, macskával vannak otthon és mellettük kell elvégezni egy hangyairtást.

A csomagban található irtószerek hatóanyagát a hivatásos rovarirtók is rendszeresen alkalmazzák.

Mire elég egy ilyen hangyairtó csomag?

Egy ilyen csomag egy kb 100-140 m2-es kertkapcsolatos ingatlan kezelésére elegendő. Minden további 100 m2 esetén javasoljuk még egy RTU hangyairtó permet, és egy ECO hangyairtó gél megvásárlását.

Pl: 200 m2-es ház esetén: 1 hangyairtó csomag + 1 db RTU hangyairtó permet + 1 csomag ECO hangyairtó gél

További információk

Célzott kártevő Hangya
Hatóanyag
Kiszerelés 1 csomag

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!