Cart-icon0

Biostop - Élelmiszermoly csapda

Feromonos, irtószermentes moly csapda a repülő, ivarérett hím molyok összefogására, meggátolva a szaporodást. 2 db felhasználásra kész csapdát tartalmaz. HACCP rendszerben is engedélyezett, így bármely konyhában megállja a helyét.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

1 190 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSA-008 Kategória: Címke:

Ez a molycsapda a konyhában megtelepedett, élelmiszert károsító élelmiszer moly/aszalvány moly kezelésében közreműködik. A doboz 2 csapdát tartalmaz, ami a molyok által megfertőzött területre kitéve képes a hímek begyűjtésére meggátolva ezáltal a nőstény molyok megtermékenyítését, és így az állat tovább szaporodását.

Milyen előnye van a Biostop molycsapdának?

– Irtószermentes: A konyhában, ahol élelmiszereket használunk a legtöbb esetben kerülni kell a rovarirtószereket. Ez a moly csapda nem tartalmaz irtószert.
Jó specifitás: 98%-os hatékonysággal gyűjti be a célfajt, azaz nem vonza magához az egyéb rovarokat.
– 6 hetes tartósság: A feromont tartalmazó dizspenzer 6 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket.

A molycsapda önmagában nem tudja sikerre vinni a moly elleni küzdelmet, csak nagyon korai stádiumban. A moly csapda egy nélkülözhetetlen eszköz a moly irtása során, de fontos tudnia, hogy az élelmiszerek átnézésére, és a lárváktól való védelme érdekében történő elzárására szükség lesz. Ez nagyon meggyorsítja a folyamatot.

A moly elleni harc fontosabb részletei:

– Élelmiszerek átnézése: Bontott, bontatlan egyaránt
– Fertőzött élelmiszer ártalmatlanítása
– Élelmiszerek elzárása (műanyag tupper, doboz, hűtőszekrény. Eredeti csomagolásuk nem alkalmas)
– Moly csapda kihelyezése

Mire elég a Biostop élelmiszer moly csapda?

A myolcsapda aszalványmoly, készletmoly, lisztmoly, déligyümölcsmoly (élelmiszermolyok) hím példányainak összegyűjtésére szolgál. A lefedettsége 40m3/csapda. Ez hozzávetőlegesen 10-12 m2-t jelent, de fertőzött helyiségenként mérettől függően legalább 1 újabb moly csapdát ki kell tenni (pl:8 m2-es konyha 1 csapda, 2 m2-es kamra 1 csapda.

Javasolt legalább 2 csomag (2×4 db) Biostop élelmiszer moly csapda vásárlása. Illetve az élelmiszerek megóvása érdekében ajánljuk a muslicák/gyümölcslegyen elleni irtószermentes Biostop gyümölcslégy csapdát. Ha most nincs is rá szükség, ez a muslica csapda eredeti csomagolásában gyártástól számítva 3 évig is felhasználható.

További információk

Tömeg 0.085 kg
Méretek 22 × 11 × 4 cm
Célzott kártevő Molylepke
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 2 csapda/doboz

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!