Cart-icon0

Egérirtó csomag - Szakemberek ajánlásával

Az egerek elleni védekezés alappillére a mérgezett csalétek. Ez az egérirtó csomag ezt a módszert teszi biztonságosabbá, és eredményesebbé. Mi kiválasztottunk egy alacsony rezisztenciájú, 2. generációs hatóanyagot, megfelelően biztonságos szerelvényeket. Önnek szinte már csak ki kell raknia.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

5 490 Ft

Készleten

Cikkszám: CSO-004 Kategória: Címkék: ,

Ha szeretne eredményesen fellépni az egerek ellen, de nem akar azon görcsölni, hogy akkor pontosan milyen mérget is vegyen, mennyit, és hogyan helyezze ki, akkor javasoljuk egérirtó csomagunkat, melynek több elemét hivatásszerűen kártevőirtással foglalkozó szakembereink is napi szinten használnak.

Mit tartalmaz az egérirtó csomag?

1 zsacskó Roban egérirtó pépet: Ez a Roban patkányirtó, egérirtó pép egy egyszeri fogyasztású, brodifakum hatóanyagot tartalmazó szer 150 g-os kiszerelésben. A brodifakum hatóanyagot mi is folyamatosan használjuk a kártevőirtói tevékenységünk során. Alacsony rezisztencia, és magas toxicitás jellemzi, így kevesebb méreg elfogyasztásával képes az egereket kiírtani.

1 zsacskó Murin egérirtó pép: A jobb csalihatás érdekében két különböző, de azonos hatóanyagtartalmú mérget tettünk a csomagba. A Murin hatóanyaga szintén a második generációs brodifakum. A használat során érdemes egy egéretető dobozba mind a murin, mind a roban pépet betenni, hogy az egér szájízének jobban kedvezzünk, és magasabb hatékonysága legyen az irtásnak.

5 db egéretető doboz: Az egérirtáskor nagyon fontos, hogy az egérnek szánt még biztonságosan el legyen zárva. Védve legyen a környezeti hatásoktól, mint az erős napfény, és a nedvesség. Az egéretető láda kulccsal zárható, masszív műanyagból készült. Feltépni maximum két kézzel lehet, de az sem egyszerű. Nedvesség és ütésálló. Az egér a dobozon kialakított járaton fogja tudni megközelíteni a mérget.

1 db élvefogó csapda: Az élve fogó egércsapdát nyitott élelmiszer mellett kell kitenni az egerektől, illetve úgy szeretnénk ártalmatlanítani az egereket, hogy nem akarják megvárni a méreg fogyasztást követő 3-5 napos behatási idejét, és ennél gyorsabban szeretnénk az egereket elfogni.

Szakembereink is így dolgoznak:

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást hivatásszerűen. Szakembereink napi munkájuk során ugyanezen szerelvényekkel, dobozokkal dolgoznak. A Roban, Murin márkanév ismerős a köreinkben, és a brodifakum hatóanyagot jó tulajdonsága miatt (alacsony rezisztencia, jó akut orális (LD50) mérgezési érték) előszeretettel használják.

Mire elég egy ilyen egérirtó csomag?

Ez a csomag hozzávetőlegesen 60-80 m2 terület egérirtására alkalmas. A csomagban található 2 zsacskó pép mennyisége lehetővé teszi, hogy a későbbi fogyást a méregből pótolni lehessen. Az egérirtó csomagból a terület méretének növekedésével arányosan érdemes venni. PL: 160 m2 esetén 2 csomagot érdemes vásárolni.

További információk

Célzott kártevő Egér
Hatóanyag
Kiszerelés 1 csomag

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!