Cart-icon0

Egéretető doboz

Egérméreg kihyelezésére szolgáló, kulccsal zárható, időjárás és ütés álló műanyag szerelvény. Az egéretető doboz két bejárattal, és két etetőhellyel rendelkezik. Az etetőládába 2 szabványos kocka, vagy pép helyezhető el.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

350 Ft

Készleten

Cikkszám: SZE-003 Kategória: Címke:

Az egérirtás higiénikusabb, professzionálisabb, és biztonságosabb módját teszi lehetővé ez az egéretető doboz. Egérméreg felhasználásakor mindenképpen javasoljuk ennek használatát.

Milyen előnye van az egéretető doboznak?

– Időjárásálló: A zárt műanyag egéretető doboz védi az időjárási behatásoktól a kihelyezett egérmérget. A szabad napfényben az egérirtó pép gyorsabban kiszárad, de az eső is tönkre teheti a mérget. Az egéretető doboz ezek a behatások ellen ad védelmet.
– Elzárja a mérget: A legfontosabb tulajdonsága, hogy masszív anyaga, és kulcsos zárszerkezete miatt az apró kíváncsi tekintetektől elzárja a mérget. Felnyitni csak erős két kezes feszítő mozdulattal lehet.
– Hosszú élettartam: A műanyag egéretető doboz könnyen tisztítható, fertőtleníthető, élettartama kimagasló, így a későbbiekben, ha újra megjelenne az egér, elegendő csak a bele való egérmérget megvenni.
– Masszív anyag: Bár azt nem bírja ki, ha átmegy rajta egy autó, de az egéretető doboz kibírja, ha valaki véletlenül belerúgna, leejtené, esetleg rálépne.

Hány egéretető dobozra van szüksége?

Az egér akciórádiusza, azaz azon területe, amiben képes leélni az életét megfelelő ellátottság mellett mindössze 1 méter sugarú kör. Ebből persze nem arra kell következtetni, hogy minden 1 m2 után ki kell tenni egy méreggel feltöltött egéretető dobozt, de lehet azzal számolni, hogy biztosan többet is ki kell tenni. Mi azt javasoljuk, hogy fertőzött helyiségenként legalább 1 kerüljön kihelyezésre. 15 m2-nél nagyobb helyiség esetén akár 2 is. Ezen felül a bejárati, bejutási pontokra is érdemes kitenni. 50 m2-re így akár 3-4 dobozt is érdemes kitenni, plusz közvetlen szabadtéri kapcsolattal még a bejutási pontokra is (mint bejárat, nyitott pinceablak)

Az egéretető doboz az egérmérget nem tartalmazza, azt külön meg kell hozzá vásárolni.

(Minden rendelés mellé teszünk legalább 1 kulcsot ajándékba, ha az valamelyik kulccsal nyitható szerelvényt tartalmazza. Amennyiben az ajándék kulcson kívül több kulcsra is szüksége van, külön kell megvásárolni. A kulcs univerzális, nem szükséges minden ládához külön vásárolni. Nyitó kulcsot itt találja.)

További információk

Tömeg 0.065 kg
Méretek 12 × 9 × 4 cm
Célzott kártevő Egér
Hatóanyag nem releváns
Kiszerelés 1 db

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!