Cart-icon0

Élve fogó egércsapda - S

Műanyag átlátszó fedelű élve fogó egércsapda. Az egércsapda kulccsal zárható, időjárás- és ütésálló. A billenőnyílásnak köszönhetően az egér csak be tud menni,de ki már nem tud jönni. A doboz stabilan áll, ami egy ilyen ládánál kiemelten fontos. Helyezhető bele méreg, ragasztólap, de önmagában is használható. Utóbbi esetekben csalétek elhelyezése szükséges.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

2 090 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSA-001 Kategória: Címkék: ,

A kerék bár több ezer éves, és alapvetően egy egyszerű szerkezet, de mégis hatékony és meghatározó a közlekedésben. Néha az egyszerű dolgok is jól tudnak működni. Ez az élve fogó egércsapda is ilyen. Egy alapvetően egyszerű mechanikájú szerkezet. Az egér be tud menni, de ki már nem tud jönni a csapóajtó miatt.

Mikor javasoljuk az élve fogó egércsapdát?

– Nyitott élelmiszer mellett kell irtani: Élelmiszer mellett mérget kitenni azoknak, akik üzletvitel szintjén foglalkoznak élelmiszerrel jogszabály szerint tilos, egyéb esetekben nem javasolt. A nyitott élelmiszerbe ugyanis az egér szájáról, bajuszáról, lábáról méreg kerülhet az élelmiszerbe, nem beszélve arról, hogy a véralvadásgátlóktól 3-4 után hullanak el az egerek, addig is ürülékükkel, vizeletükkel tovább fertőzve a területet. Számukra ilyenkor az élve fogó egércsapda egy jó választás lehet.
– Állatbarátoknak: Az élve fogó csapda megoldás állatbarátoknak is. A befogott egeret lakott területen kívül szabadon lehet engedni. Az élve fogó csapda természetesen méreggel is kombinálható, ha valaki úgy döntene, hogy a befogott állatot szeretné ártalmatlanítani.
– Méreg-kerülőknek: Bár zárt szerelvényekkel jól elzárhatóak a mérgek az állatok, gyermekek elől, érthető, ha valaki ettől függetlenül elzárkózik azok használatától. Ilyen esetekben bátran ajánljuk az élve fogó csapdát.

Milyen előnye van az élve fogó egércsapdának?

– Újra felhasználható: Egyszerű mechanikus billenő szerkezete, és műanyag teste végett az egér élve fogó egércsapda nagyon sokszor újra felhasználható
– Kombinálható: Az élve fogó egércsapdába elhelyezhető méreg, ragasztólap, nyaktiló, ha valaki szeretné a befogott egeret teljesen ártalmatlanítani, de állatbarátok akár választhatják a lakot területtől távolabb történő szabadon engedésüket is.
– Kulccsal zárható egércsapda: Nem fognak az egerek kiszökni, nem fog véletlenül felnyílni, mert a kulcsos szerkezet erre nem ad lehetőséget.
– Gyorsabb, mint a méreg: Megfelelő csalétekkel az élve fogó egér csapda sokkal gyorsabb mint a méreg. Az egérméregnél az egérnek ugyanúgy időt kell adni, hogy felkeresse azt a szerelvényt, amiben a méreg van. Ez persze igaz az élve fogóra is. Ez csalétektől függően mindkét esetben néhány napon belül be szokott következni. De míg az élve fogó csapdánál az egér a csapdában marad, és nem fogja tovább rettegésben tartani a területet, a mérget fogyasztott egér még napokig járhatja a területet, amíg a véralvadásgátló miatt végül el nem pusztul.

Az élve fogó egércsapdát elsősorban akkor ajánljuk, ha nyitott élelmiszer mellett kell védekezni az egerektől, illetve úgy szeretnénk ártalmatlanítani az egereket, hogy nem akarják megvárni a méreg fogyasztást követő 3-5 napos behatási idejét, és ennél gyorsabban szeretnénk az egereket elfogni.

Mit ajánlunk még:

– Legyen gyorsan VÉGE: Ebben az esetben javasoljuk az élve fogó egércsapdát, és a csapdában méreg, vagy nyaktilós rendszer integrálását. Ezek külön beszerezhetőek.
– Legyen gyorsan, BARÁTSÁGOSAN vége: Ebben az esetben az élve fogón kívül maximum egy jó csalétket javaslunk, mint mogyorókrém.

Hány darabra van szüksége?

Egy élelmiszert kereső, épületbe bejutott riadt egér nagyobb területet is bejárhat, mint amikor nyugodt körülmények között megtelepedett valahol. Egy több helyiséges ingatlanban 1 élve fogóval nehéz befogni. Javasoljuk, hogy minden helyiségbe kerüljön ki 1 élvefogó, 15-20 m2-es helyiségnél nagyobb terület esetén akár több is. Minden további 15-30 m2 után 1 darab. PL: 110 m2 ingatlan 40 m2-es amerikai konyhás nappalijába érdemes 2 élve fogót kitenni.

Az élvefogó egércsapda mérget, ragacslapot, nyaktilót nem tartalmaz. Az külön megvásárolható.

(Minden rendelés mellé teszünk legalább 1 kulcsot ajándékba, ha az valamelyik kulccsal nyitható szerelvényt tartalmazza. Amennyiben az ajándék kulcson kívül több kulcsra is szüksége van, külön kell megvásárolni. A kulcs univerzális, nem szükséges minden ládához külön vásárolni. Nyitó kulcsot itt találja.)

További információk

Tömeg 0.18 kg
Méretek 15 × 16 × 7 cm
Célzott kártevő Egér
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 1 db
Letölthető dokumentumok

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>