Cart-icon0

Schopf darázsirtó hab

Ez a darázsirtó hab megoldást a rejtett helyeken fészkelő (falban, csőben) darazsak irtására, ahonnan a folyadél alapú irtószer csak visszafolyna a lyukból. Kiválló tartó hatású, tapasztalatunk szerint a legtartósabb hab hatású darázsirtó.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1090 Ft.

4 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-006 Kategória: Címke:

Ezt a Schopf darázsirtó habot szakember rovarirtóink autójában is megtalálható.

Milyen előnyei vannak a Schopf darázsirtó habnak?

– Tartós hab: A piacon kapható darázsirtó habbal összehasonlítva a Schopf darázsirtó hab tapasztalatunk szerint tartósabb a többinél, és lassabban esik össze, ami javítja az eredményességét.
– Ne tömít: Ez a hab nem lezárja a darazsak útját, nem eltömíti a ki be mozgást, hanem megnehezíti. Ez azért fontos, mert ha eltömődne egy járat, akkor a darázs találna magának egy alternatívát, ami lehet, hogy sokkal rosszabb lenne, teszem azt a lakótér felé jönnének ki.
– Taglozó hatással rendelkezik: A darázsirtó szereknél nagyon fontos, hogy a biztonság érdekében a lefújt darazsat gyorsan ártalmatlanítsa. Még azelőtt leüsse, hogy önt megcsípné. A Duracid darázsirtó szerben található permetrin biztosítja ezt az erős taglózó hatást.

Mikor ajánljuk a Schopf darázsirtó habot?

– Lyukon közlekedő darazsak irtására: A hab előnye, hogy kitölti a rendelkezésre álló teret, ezért ajánljuk, ha egy falban lévő lyukon bemennek a darazsak, és az aeroszol látványosan kicsapódik, és érezhetően nem tud bejutni (pl:elkanyaródó járat miatt)
– Utókezelésre: Ha egy zárt helyről sikerült kiirtani a darazsakat, ezzel a darázsirtó habbal érdemes lezárni a kezelést.

A duracid darázsirtó aeroszol és a Schopf darázsirtó hab egy eredményesebb kombinációt jelent a darázsirtásra

Mennyit érdemes venni a Schopf darázsirtó habból?

A darázsirtó habból a legtöbb esetben elegendő egyetlen darabot venni, és érdemes inkább mellé a Duracid darázsirtó aeroszolból is választani – darázsfészek méretétől függően – legalább egyet.

További információk

Tömeg 0.4 kg
Méretek 19 × 6 × 6 cm
Célzott kártevő Darázs
Hatóanyag permetrin, tetrametrin
Kiszerelés 300 ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!