Cart-icon0

Biostop - darázscsapda, légycsapda

Irtószermentes, a darazsak, legyen hatékony befogására alkalmas. A megfelelő csalival akár darázs, akár légy ellen is használható.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1090 Ft.

1 290 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSA-009 Kategóriák: , Címkék: ,

Irtószermentes, a darazsak, legyen hatékony befogására alkalmas. A megfelelő csalival akár darázs, akár légy ellen is használható. Akár 250 darázs elfogására is alkalmas.

Milyen előnye van a Biostop darázscsapdának?

– Irtószermentes: Nincs szükség vegyszerre. A mellékelt csali élelmiszeradalékot tartalmaz, ezért nincs egészségre ártalmas hatóanyag benne.
– Újrafelhasználható: Bár a benne lévő csalit csak 1x tudja felhasználni, azt könnyen tudja a következő kihelyezéskor saját recepttúra alapján pótolni (kora tavasszal húsfélékkel, fehérjével, nyáron édesebb anyagokkal). A műanyag csapda ugyanakkor többször is felhasználható
– Vonzó fedél: A sárga színű fedél vizuálisan jobban vonza a darazsat, így javítva a fogás hatékonyságát.

Mikor ajánljuk a darázscsapdát?

Kora tavasszal, amikor elkezd melegedni, és megjelennek az első napsugarak, csak megtermékenyített nőstény darazsak cirkálnak. Ők lesznek később a királynők, akik kinemzenek egy komplett családot. A darázscsapda egy remek eszköz ezen kószáló darazsak fészekrakás előtti befogásukra.
A darázscsapda ezen felül a nyári időszakban is kihelyezhető, ha a darazsak fészke nem irtható, vagy nem önnél található, de a kertben, erkélyen állandó jelleggel megjelennek. Ilyen esetben egy napos a hétköznapi élettértől távolabbi pontban kihelyezve elérhetjük, hogy a darazsak máshol keressenek, találjanak maguknak vonzó táplálékot.

Mikor nem ajánljuk a darázscsapda alkalmazását?

A darázscsapda nem alkalmas teljes fészek irtására, így abban az esetben, ha egy konkrét fészek van a közelünkben, érdemes inkább az irtást elvégezni, majd a fészek felszámolását követően érdemes a darázscsapdát kitenni a még életben maradt, kósza, cirkáló darazsak befogására.
Hány darabra van szükség belőle?

Ha túlvan egy sikeres darázsirtáson, de még vannak ott kósza példányok, a csapdával megfoghatja azokat. Ilyen esetben 1 csapda elegendő. Ha több pontban határozottan tevékenykednek a darazsak, melyek egymástól távol esnek (pl:veteményes, szőlősor), akkor érdemes többet is beszereznie. Koratavasszal, amikor a célja befogni a megtermékenyített királynőket, családi ház esetén érdemes több csapdát is venni. Egyet, amit kirak egy várható fészkelési pontba, egyet pedig, amit a kert naposabb, potenciális röpülési területére tehet ki.

További információk

Tömeg 0.19 kg
Méretek 22 × 13 × 13 cm
Célzott kártevő Darázs|Légy
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 1 db

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!