Cart-icon0

Darázsirtó csomag- Szakemberek ajánlásával

A lehető legprofibb felkészülést adjuk ebben a darázsirtó csomagban, amit ön, mint nem szakember el tud érni.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

9 690 Ft

Insufficient stock

Cikkszám: CSO-005 Kategória: Címkék: ,

Kellemetlenkednek a darazsak, és szeretne tőlük megszabadulni a lehető legeredményesebben? Ennek érdekében létrehoztunk egy előre összeállított darázsirtó csomagot. 30 éve végzünk magunk is darázsirtást, évente több 100 alkalommal. Olyan hatóanyagokat, és irtószereket vettünk a csomagba, amiket darázsirtó szakembereink is rendszeresen használnak a darázsirtáskor.

A darázsirtó csomag tartalma:

1 db Duracid darázsirtó aeroszol 750 ml: Ez egy igazi mamut kiszerelésű darázsirtó aeroszol. A 750 ml-es kiszerelés robosztussá teszi ezt az irtószert. Kiűző és gyorsan taglózó hatással rendelkezik. Az irtószerben lévő tetrametrin, cipermetrin hatóanyagokat szakember rovarirtók is napi szinten használják a rovarirtás során. Hatótávolsága gyári adatok alapján 4-5 méter is megvan. Mi ennek ellenére nem ajánljuk az aeroszolos darázsirtási technológiát 3 méternél távolabban lévő darázsprobléma kezelésére.

A Duracid darázsirtó célja a csomagban, hogy ön a fészket átkezelve gyorsan megszabaduljon a rovarok jelentős részétől.

1 db Schopf darázsirtó hab: Ezt az irtószert utókezelésre javasoljuk. Amikor már átkezelte a felületeket, kiirtotta a fészket, de még vannak repkedő példányok, akkor ezzel a habbal érdemes a járatokba, tartózkodási pontokba fújni a készítményből. Különösen javasolt, ha nem látható helyen van a fészkük, hanem valamiben, legyen az akár postaláda, széldeszka, lambéria, korlát. A hab remekül kitölti a járatot, de nem zárja azt el.

1 db Biostop darázscsapda: Ha sikerült a darázsirtás ezzel a csapdával már kevesebb dolga lesz. Ha az irtás és utókezelés ellenére maradna még darázs a területen, esetleg az életterük környezetébe máshonnan darazsak tévednének át önökhöz, ezzel a csapdával be tudják őket fogni. Különösen hasznos a darázscsapda a megelőzési időszakban, minden év kora tavaszi időszakában, amikor termékeny nőstények keresik a “családalapításra” ideális fészkelőhelyet. Ilyenkor egy nőstény akár több 100 utódot is létrehozhat, így a befogása egy komoly gondot is megelőzhet. Ebben segít a darázscsapda.

Mikor ajánljuk a darázsirtó csomagot?

A darázsirtó csomagot, és a házilag végzett darázsirtást leginkább akkor javasoljuk, ha a fészekhez biztonságosan hozzá lehet férni. Ha biztonságosan megközelíthető (nem kell létrázni, nem kell tetőre mászni, és szabad mind a két keze), és nem látható a fészek, de lehet következtetni arra, hogy hol lehet (pl: postaláda, teraszkorlát), akkor megpróbálkozhatnak vele házilag.

De nem ajánljuk a házilagos darázsirtást, ha a darázsfészek nehezen megközelíthető, nem lesz magas a keze, és minimálisra szűkül a mozgástere. Ha látható a ki-be járata a darazsaknak, de a fészek nem látható, és nem is lehet egyértelműen tudni, hogy hol lehet, akkor sem javasoljuk a házilagos darázsirtást. Ilyen pl. ha a tető és az oldalfal deszkaborításai alá mennek be, ha a cserepek alá több pontban is ott vannak. A bejáratot ugyan látja, de nem tudni, hogy a bejárat után milyen irányba, és merre mennek tovább a darazsak.

Mire elég ez a darázsirtó csomag?

Ez a darázsirtó csomag egy kisebb kecskedarázs/papírdarázs, maximum kézilabdaméretű lódarázs fészkek irtására elegendő. Ennél nagyobb mérető fészek irtásakor legalább +1 db Duradic darázsirtó aeroszolt érdemes venni, de fontos tudnia, hogy bizonyos méret felett javasoljuk inkább szakember igénybevételét.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!