Cart-icon0

RTU - csótányirtó permet

Szakembereink kedvenc mikrokapszulázott csótányirtó permetszere. A széles hatáspektrumú hatóanyagoknak köszönhetően a csótányok irtásán felül, hangyák, szúnyogok, bolhák, ezüstös pikkelykék, fülbemászók, pókszázlábúak, de akár élelmiszerkárosítók (pl:zsizsik, dohánybogár, kenyérbogár) irtására is alkalmas.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

2 090 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-009 Kategória: Címke:

Mikrokapszulázott, 3 hatóanyagot tartalmazó csótányirtó permet. Szakember rovarirtó kollégáink napi szinten használják ennek az irtószernek a nagytestvérét a Draker 10.2- csótányirtó szert. A Lakossági kiszerelésű 400 ml-es felhasználásra kész csótányirtó permet ugyanazon 3-as hatóanyagokat tartalmazza: cipermetrin, tetrametrin, PBO.

A cipermetrin felelső a gyors ölőhatásért, a tetrametrin azért, hogy a rejtekükben megbújó csótányok ki legyenek zavarva, és jobban érintkezzenek a kezelt felülettel, a PBO pedig egy hatásfokozó a még jobb eredményért.

Mi a RTU – csótányirtó permet előnye:

– Hosszan hatástartós: Az akut hatású irtószerek, bár gyorsan ölnek, csak rövid ideig aktívak a felületen. A mikrokapszulázott formula azonban hosszantartó hatást ad ennek a csótányirtó permetnek.
– Széles spektrumú: Ezzel a csótányirtó permettel akár későbbi hangya, bolha, légy, mezei poloska problémáját is orvosolhatja. A cipermetrin hatóanyag ugyanis széles spektrumú.
– Folt és szagmentes felszáradás: A kezeléskor enyhe, „műanyagszerű” illata van, ez gyorsan elillan, és a felszáradást követően (25-30p) nem hagy maradandó foltot.

Mikor ajánljuk az RTU csótányirtó készítményt?

Bármely csótányprobléma kezelésére szívesen ajánljuk. Az RTU rovarirtó permet érintőméregként dolgozik. A csótányok fal melletti közlekedési pontjait kell kezelni. Míg a csótányirtó gél gyomorméreg, és meg kell várni, hogy abból fogyasszon, ami a csótány széles táplálékforrása miatt jobban elhúzódik, addig az érintőméreg azonnal hatásba lép, ahogy a csótány átmegy a kezelt felületen. A RTU csótányirtó permet a csótányok eleni védekezés jó alappillére lehet.

Mire elég egy 400 ml-es RTU csótányirtó szer?

A padlózatot a szegély mentén kell vele végigpermetezni a wc, fürdő, konyha, és ezeket összekötő előszoba, folyósó helyiségeiben. Egy flakon 1x-i kezelése kb 16-20 m2-re elegendő, de ez függ a kezelendő felületek nedvszívó képességétől, a fertőzöttség szintjétől is. Amennyiben csak az RTU csótányirtóra támaszkodik, úgy javasoljuk 1.5-2x annyi flakon vásárlását, mint amennyit a terület megkíván. De a védekezést magasabb szintre is lehet kapcsolni.

Érdemes az RTU csótányirtó szer mellé mást is vásárolni?

A csótányok elleni hatékony védekezés céljából ajánljuk szakember rovarirtók által összekészített csomagjainkat, amik sokkal többet tehetnek önért a fertőzöttség mértékének megállapításában, a csótányok kiirtásában, és végül az eredményesség monitorozásában. Bár az imidasect csótányirtó gél önmagában is hatékony, egy olyan egészségügyi kártevő esetében, mint a csótány, érdemes magasabb fokú védelmet kiépíteni. Csótányirtó csomagjaink ezt a célt szolgálják.

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 23 × 10 × 5 cm
Célzott kártevő Csótány Széles spekrtumú hatóanyaga révén felhasználható akár poloskák, fülbemászók, pikkelykék, pókszázlábúak, legyek, szúnyogok ellen is
Hatóanyag cipermetrin, tetrametrin
Kiszerelés 400 ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

kupon kedvezmény