Cart-icon0

Imidasect csótányirtó gél

Kézi kinyómós kiszerelésű csótányirtó gél kettős hatóanyaggal. Megelőzésre önmagában is, csótányok teljes kiirtására csomagban ajánljuk. A nehezebben hozzáférhető helyek kezelésére ideális, de gélkihelyező szerelvénnyel is kombinálható.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

2 790 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-011 Kategória: Címkék: ,

Kinyomóval rendelkező, tartályos csótányirtó gél, ami kiváló a résekbe, apróbb helyen megbújó csótányok irtására. A csótányirtó gél az egyik legbiztonságosabb felhasználási formula csótányirtáskor.

Sokan aggódnak a lakáson belül történő irtószer felhasználástól. A csótányirtó géllel a felhasználási feltételeket figyelembe véve gyakorlatilag mindenféle egészségügyi kockázat kizárható.

A nyomós kivitelezésének köszönhetően a csótányirtó gél „cseppeket” könnyen oda fogja tudni rakni a csótányok rejtekhelyére, legyen az a sütő mögött, a mosogató alatti víznyitó sarokszelepen, a felső konyhaszekrény faltól elálló 3-4 mm-es résébe, de helyezheti akár konyhai szellőzőhöz közel 2,5 méter magasságba is, a fürdőben a mosdó alá, a wc-ben a vízöblítő-wc torkolatához, elálló villanykapcsolók alá.

Egy szakszerűen kivitelezett gélezés így gyakorlatilag megközelíthetetlen is lehet egy háziállat számára, a kisgyermekek pedig nem fogják elérni. Vagy teljesen érdektelen lesz a számukra. Hiszen melyik gyermek tekergeti a sarokszelepet a mosogató alatt?

Miért ajánljuk ezt az Imidasect csótányirtó gélt?

– Bevált hatóanyag: Az imidakloprid még rovarirtó körökben is alkalmazott hatóanyag. Több szakemberek felhasználására készült ipari irtószer alapanyaga.
– Rugalmas felhasználhatóság: A kinyomós verziója rugalmasabb felhasználást tesz lehetővé, mint a szerelvénybe integrált gél. Előbbit ugyanis a nehezebben hozzáférhető helyeken is lehet alkalmazni. Míg egy 7x5x2 cm-es géles dobozt nem lehet a villanykapcsoló alá berakni, addig a gél könnyedén benyomható alá, de lehet itt szó kábelsínről is, vagy más részről repedésről.
– Kényelmes: Ha majd elkezdni a gyakorlatban is használni ezt az imidasect csótányirtó gélt, tapasztalni fogja, hogy mennyire kényelmes. Már-már nem fogja elhinni, hogy tényleg ennyi lenne. Mindössze pár perc alatt legélezheti otthonát, irodáját.

Mennyi imidasect csótányirtó gélt érdemes venni?

Német csótány irtásakor alacsony fertőzöttség esetén 100 m2-re, magas fertőzöttség esetén 50 m2-re elegendő.
Konyhai csótány irtásakor alacsony fertőzöttség esetén 50 m2-re, magas fertőzöttség esetén 35 m2-re elegendő.

Ezek egyszeri kezelésre értendőek. A csótányok elleni hatékony védekezés céljából ajánljuk szakember rovarirtók által összekészített csomagjainkat, amik sokkal többet tehetnek önért a fertőzöttség mértékének megállapításában, a csótányok kiirtásában, és végül az eredményesség monitorozásában. Bár az imidasect csótányirtó gél önmagában is hatékony, egy olyan egészségügyi kártevő esetében, mint a csótány, érdemes magasabb fokú védelmet kiépíteni. Csótányirtó csomagjaink ezt a célt szolgálják.

További információk

Tömeg 0.035 kg
Méretek 21 × 11 × 4 cm
Célzott kártevő Csótány
Hatóanyag imidakloprid
Kiszerelés 10 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

kupon kedvezmény