Cart-icon0

ECOGEL - Csótányirtó gél áthelyezhető dobozzal

Profi rovarirtók által is használt imidakloprid hatóanyagot tartalmazó 6 kihelyező dobozt tartalmazó csótányirtó gél. A doboz segítségével a kihelyezett gél áthelyezhető, ha nem történik belőle fogyás. Állat számára nem hozzáférhető, de a csótányirtó gél bitrex keserítőanyagot tartalmaz, mely háziállat számára fogyasztásra alkalmatlanná teszi a gélt.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

2 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-001 Kategória: Címkék: ,

A csótányirtó gél a hivatásos kártevőirtók napi munkájának alappillére. Ha egy szakembert megy ki csótányirtásra, biztos, hogy ott lesz a kezében a pisztoly, amivel a csótányirtó gélt fogja kihelyezni.

Ez a csótányirtó gél kinyomópisztoly nélkül nagyon egyszerűen használható. A gél már gyárilag kihelyező dobozba van integrálva, így nem kell mást tenni, mind megnyitni a dobozokat egy könnyű mozdulattal, a gélt tartalmazó tasakrészt megnyomni, hogy a gél a tároló részről átkerüljön a dobozba, és már csak a megfelelő helyre ki kell tenni.

Ami szerintünk nagyon jó benne, hogy itt a gélt nem kell közvetlenül a felületekre kinyomni. Elég csak magát a fekete műanyag “dobozkát” letenni az adott helyekre. A csótány bele fog menni és onnan fogja kienni a gélt. Szuperül használható a konyhába, különösen amikor a belső konyhaszekrénybe kell gélt kitenni (pl: felső konyhaszekrény) vagy egy automata kávéfőző mellé. A kinyomós Imidasect csótányirtót a rejtekhelyük kezelésére ajánljuk, ahová elbújnak, az ECO gélt pedig azokra a pontokra ahová elő fognak jönni enni, inni.

Hogyan működik a csótányirtó gél?

A csótányirtó gél egy kannibál elven működik. Maga a csótányirtó gél egy gyomorméreg. A gélben található csalianyag magához vonza a csótányt, ami a fogyasztást követően elhullik. Mivel az elhullt példányok szervezetében a méreg továbbra is jelen van, így az azokat felfaló – brrr – társaik szintén megmérgeződnek, és elindul egy láncfolyamat.

Mennyire lesz hatékony?

A csótányirtó gél hatékonysága 2 tényezőtől függ. Az egyik, hogy mennyire képes a gél magához vonzani a csótányt, a másik pedig, hogy a hatóanyaga elég erős-e hogy a rovart elpusztítsa. A vonzó hatásán úgy lehet a legjobban javítani, ha nem adunk lehetőséget a csótánynak alternatívákra. Vagyis a kinn felejtett mosatlan, a mosogatóban lévő ételmaradék, a nem lezárt kuka mind szerepel a csótány étlapján a géllel együtt. Minél több alternatív táplálkozási lehetőséget megszüntetünk, a csótány gél hatékonysága annál jobb lesz.

Az ECO csótányirtó gél imidakloprid hatóanyagot tartalmaz. Ezt a hatóanyagot képzett kártevőirtók is előszeretettel használják rovarirtásra.

Mire elég egy doboz ECO csótányirtó gél?

Az ECO csótányirtó gél 6×2.5g irtószert tartalmaz, összesen tehát 15 g-t. Ez kimondva kevésnek tűnhet, de ez egyébként csótányirtásnál sok. A csomagban található 6 doboz/szerelvény ideális egy 50-60 m2-es lakás kisebb mértékű fertőzöttségének kezelésére, de mint szakemberek javasoljuk, hogy legalább 2 kiszerelést vásároljon. A gélt a csótányok által gyakran látogatott pontokra kell kihelyezni. Egy hagyományos konyhát tekintve ezek az alábbi pontok: sütő mögött/mellett, mosogató alatti szekrény, hűtő mögött, konyhaszekrény sarokpántja, automata kávéfőző. A gélt ugyanakkor érdemes a lakás egyéb párásabb területére is kitenni, így a fürdő, wc bevonásával szükséges lehet még 1 ECO csótányirtó csomagra. Magas fertőzöttség esetén számolni kell a csalétek pótlásával is a területi lefedettségen felül.

Hogyan lehet még hatékonyabb a csótányirtás?

A hazilagos csótányirtás eredményességét tovább lehet növelni mikrokapszulás permetszer (RTU) alkalmazásával, az eredmények monitorozására pedig a cserélhető betéttel rendelkező műanyag csótánycsapda alkalmazását.

Ha a lehető legbiztosabbra akar menni, akkor javasoljuk az összeállított csótányirtó csomagajánlatunkat.

További információk

Tömeg 0.085 kg
Méretek 20 × 13 × 4 cm
Célzott kártevő Csótány
Hatóanyag imidakloprid
Kiszerelés 15 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>