Cart-icon0

Csótánycsapda váz betét nélkül

Többfunkciós szerelvény, de a betétlappal elsősorban csótánycsapdaként funkcionál, de irtószerek kihelyezését is segít kulturáltabbá tenni.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

460 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSA-002 Kategória: Címke:

Nemcsak csótánycsapda monitorlap kihelyezésére használható. Ha csótányirtó gélt, hangyairtó gélt, vagy csalétket szeretne kitenni, de az nem közvetlenül a felületre szeretné kihelyezni, vagy a kertben a kerti hangyák ritkítására kiszórt port védené az időjárástól, akkor ezt is választhatja egyfajta kihelyező szerelvénynek.

Milyen előnye van a műanyag csótánycsapda váznak?

– Újra felhasználható: A csótánycsapdában a betét cserélhető. Ha megfáradt a ragasztóanyag, vagy már annyit csótányt fogott, hogy szükséges cserélni, akkor elegendő a belső lapot kiemelni, és egy új feromonos ragasztólapot betenni. A masszív műanyagház rendeltetésszerű használat mellett több évig is használható.
– Kicsi: A mérete lehetővé teszi, hogy alacsony magasságú szűkebb helyekre is be lehessen tolni. A magassága alig 2 cm, így könnyen betolható olyan helyekre, amit a csótányok gyakran látogatnak.
– Időjárásálló: A masszív műanyagház védi a feromonos ragasztólapot az időjárási behatásoktól. Nem éri közvetlen napfény, sem nedvesség, de a portól is megóvja, így a ragasztólapnak nő az élettartama.
– Többfunkciós doboz: Bár a doboz elsődleges célja, hogy a feromonos ragasztólap segítségével monitorozza a csótányokat, a műanyag ház remek eszköz az irtáskor. A műanyag doboz ugyanis szolgálhat gélkihelyező dobozként, ami áthelyezhetővé teszi a csótányirtó gélt, de kültéri hangyairtáskor akár hangyairtó por, akár hangyairtó gélt is bele lehet tenni, ami tartóssá teszi az irtószert, védve az időjárástól.
– Ütésálló: A földre kihelyezett csótánycsapdák sok behatásnak ki vannak téve. Egyesek belerúgnak, mások a felmosót ütik neki, de akár a porszívóval is rácuppanhatnak. Egy egyszerű papírcsapda ezektől gyorsan tönkre tud menni, de a műanyagvázas az ilyen megpróbáltatásokat sokkal jobban viseli.

A csótánycsapdába való betét külön is megvásárolható, illetve megtalálja szettben is.

További információk

Tömeg 0.045 kg
Méretek 11 × 9 × 2 cm
Célzott kártevő Csótány
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 1 db

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>