Cart-icon0

Csótánycsapda csomag - 3 műanyag szerelvény 6 cserélhető betét

Induló csomag csótányok megjelenésének kimutatására. A ütés- és nedvességálló csótánycsapdából könnyedén kivehető és cserélhető a ragacslap. A ragacslap irtószermentes csalogatóanyaggal rendelkezik.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

2 290 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CSO-007-1 Kategória: Címkék: ,

Ezzel a csomaggal 3 műanyag csótánycsapdát kap és 6 db cserélhető betétet. A termékképen ennek a csomagnak a bővített változatát látja.

Milyen előnye van a műanyag csapdának?

– Ütésálló: Egy hagyományos papír csótánycsapda nem sokáig szokta húzni egy olyan helyiségben, amit rendszeresen használnak, és takarítanak. Különösen üzletekben, éttermekben, vendéglátó egységekben. Ez a csapda erős műanyagból készült.
– Újrafelhasználható: Csak a belehelyezett betétet kell cserélni, újat tenni a helyére, és ugyanúgy használható a csapda mint korábban is. Az élettartama több év is lehet egy ilyen műanyag szerelvénynek.
– Kompakt: A méretéből adódóan a kisebb helyekre is jól kihelyezhető. 2 cm-es magasságával az alacsony magasságú polcok, szekrények alá is behelyezhető.
– Irtószermentes: A 6 db cserebetét vonzó hatással rendelkezik, irtószert nem tartalmaz. A betét az elhasználódást követően háztartási hulladékok közé dobható.

Kinek ajánljuk a csótányirtó csomagot:

– Magánszemélyek: Akik társasházban laknak, és szeretnék figyelemmel kísérni, hogy mikor kerül be a lakásukba csótány. Illetve akik vannak téve annak a helyzetnek, hogy alkalom adtán a szomszédból vagy a társasház közös területéről betévednek a csótányok.
– Üzletek: Akik tevékenységük jellegéből adódóan folyamatosan ki vannak téve annak, hogy telephelyükre, székhelyükre csótányok kerüljenek be. Különösen javasolt élelmiszert felhasználó, feldolgozó, árusító üzletek tulajdonosainak.

Mire elég a 3 db csótánycsapda és a 6 betét?

Ez egy induló csomag. Akkor ajánljuk, ha jól behatárolható 20-30 m2-es helyiségben kell monitorozni a csótányok megjelenését maximum pár hónapos időtartamig. Ha feltételezzük, hogy csótányok fognak bejutni a lakásba, vagy láttunk pár rovart, és meg akarjuk tudni, hogy csótányok voltak-e, akkor ajánljuk ezt a kis csomagot. Da hatásos lehet akkor is, ha egy társház közös területén látott csótányokat, és szeretné kontroll alatt tartani a lakása bejáratát.

Mire nem alkalmas a csótánycsapda?

A csótánycsapda alapvetően monitorozásra, fertőzöttség kimutatására való, esetleg egy kisebb tűzoltás szerű beavatkozásra. Egy konkrét fertőzöttséget nem tud megszüntetni. Amennyiben egyértelműen csótányfertőzöttség van az érintett ingatlanban úgy javasoljuk a szakembereink által összeállított csótányirtó csomagok megvásárlását, amik sokkal többet tudnak önért tenni, mint a csapdák.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>