Cart-icon0

Csótánycsapda cserélhető betéttel

Ez a cserélhető betéttel rendelkező műanyag csótánycsapda nedvesség, és ütésáll. Csak a benne található ragasztólapot kell cserélni, a műanyag szerelvény évekig bírja. A csapda természetes csalianyaggal rendelkezik.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

540 Ft

Insufficient stock

Cikkszám: CSO-008 Kategória: Címkék: ,

Valamit látott elszaladni, de nem tudja mi volt az? Látott egy csótányt a lakásában, irodájában, és nem tudja, hogy szükséges-e irtani? Alkalom adtán mindig megjelenik 1-1 csótány? Szeretné kimutathatóvá tenni, hogy van-e csótány, és milyen mértékű? Ezekben a helyzetekben szüksége lesz csótány csapdára.

Ez egy kompakt méretű, erős műanyagból álló csótánycsapda, ami kiállja az idők megpróbáltatásait.

Milyen előnye van a műanyag csótánycsapdának?

– Újra felhasználható: A csótánycsapdában található betét cserélhető. Ha megfáradt a ragasztóanyag, vagy már annyit csótányt fogott, hogy szükséges cserélni, akkor elegendő a belső lapot kiemelni, és egy új feromonos ragasztólapot betenni. A masszív műanyagház rendeltetésszerű használat mellett több évig is használható.
– Kicsi: A mérete lehetővé teszi, hogy alacsony magasságú szűkebb helyekre is be lehessen tolni. A magassága alig 2 cm, így könnyen betolható olyan helyekre, amit a csótányok gyakran látogatnak.
– Időjárásálló: A masszív műanyagház védi a feromonos ragasztólapot az időjárási behatásoktól. Nem éri közvetlen napfény, sem nedvesség, de a portól is megóvja, így a ragasztólapnak nő az élettartama.
– Többfunkciós doboz: Bár a doboz elsődleges célja, hogy a feromonos ragasztólap segítségével monitorozza a csótányokat, a műanyag ház remek eszköz az irtáskor. A műanyag doboz ugyanis szolgálhat gélkihelyező dobozként, ami áthelyezhetővé teszi a csótányirtó gélt, de kültéri hangyairtáskor akár hangyairtó por, akár hangyairtó gélt is bele lehet tenni, ami tartóssá teszi az irtószert, védve az időjárástól.
– Ütésálló: A földre kihelyezett csótánycsapdák sok behatásnak ki vannak téve. Egyesek belerúgnak, mások a felmosót ütik neki, de akár a porszívóval is rácuppanhatnak. Egy egyszerű papírcsapda ezektől gyorsan tönkre tud menni, de a műanyagvázas az ilyen megpróbáltatásokat sokkal jobban viseli.

Ez egy remek ár/érték arányú több funkciós csótánycsapda.

Mennyi csótánycsapdára van szükség?

Főző-, mosós-, hűtőegységenként legalább 1-re szükség van, minden wc mögé további 1 darabra, fürdőszobába vízkiállásonként kb 1. A gyakorlatban egy lakást nézve: 1 a mosogató alá, 1 a hűtő alá, 1 a sütő alá, 1 a mosogatógép alá, 1 a wc mögé, 1 a kád alá, 1 a mosogató alá, 1 a mosógép alá. Kisebb fürdő esetén csökkenthető. Egy 50-60 m2-es lakás esetén ez kb. 6-7 csapda.

További információk

Célzott kártevő Csótány
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 1 db

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!