Cart-icon0

Biostop ruhamoly csapda 2 db

Az irtószermentes biostop ruhamoly csapda, a textilkárosító molyok elleni védekezés alappillére. Segít megakadályozni a továbbszaporodásukat

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1090 Ft.

1 390 Ft

Készleten

Cikkszám: CSA-024 Kategória: Címke:

Sajnos bármikor berepülhet kintről egy textilkárosító moly a lakásba, de még az is előfordul, hogy már eleve fertőzötten kerül be egy ruha, mert korábban fertőzött területen raktározták azt. A ruha moly elleni védekezés kulcsa a megfelelő ruhamoly csapda. A Biostop ruhamoly csapda segít a már kifejlett és szaporodásra képes hím molyok megfogásában. A hím példányok (is) felelősek azért, hogy ez a fertőzöttség magasabb méreteket öltsön, vagy éppen szépen lassan megszűnjön.

Milyen előnye van a ruhamoly csapdának?

– Irtószermentes:A Biostop ruhamoly csapda nem tartalmaz irtószert, csupán egy feromont, ami emberek számára nem is érzékelhető.
– Tartós: egy csapda a kihelyezés után 10-12 hétig is képes védeni az adott területet a ruhamolyoktól.
– Bizonyított márka: A Biostop már bizonyított a rovarcsapdák között. Az élelmiszermoly, valamint muslica csapdájuk rendkívül népszerű.
– Faék egyszerű: Nem lehet rosszul használni, nem tud elromlani. Az egész csapda kb 3-4 mozdulattal használható.

Hogyan működik a Biostop ruhamoly csapda?

A biostop ruhamoly csapda 2 fontos elemből áll. Az egyik, ami a feromont tartalmazza. Ez fogja a csapdához vonzani a hím példányokat. A másik része egy ragacslap, ami körbeveszi a feromont tartalmazó tasakot. Amikor a moly a feromonhoz repül a ragacslapra fog ragadni.

A működési elve nagyon egyszerű, de ez az egyszerű funkció egy fontos pillére a ruhamolyok elleni védekezésnek.

Mikor, hol érdemes használni?

A biostop ruhamoly csapda a textilkárosító ruhamoly ellen használható. Az élelmiszert károsító molyok ellen élelmiszermoly csapdát kell kihelyezni. A ruhamoly csapda csak zárt térben használható, a lehetséges fertőzött helyiségek, szekrények belső részére kell kiakasztani, de figyelni kell arra, hogy a textil ne ragadjon bele a csapda belső felületének ragasztós részébe. A mégis beleragadna a ruha sebbenzinnel, acetonnal távolítható el.

Hatékony a ruhamoly csapda?

A ruhamoly csapda alkalmas egy fertőzöttség korai jelzésére, kisebb fertőzöttségek megszüntetésére, illetve a kártevőmentes állapot fenntartására. Mivel fizikálisan ejti csapdába a molyt, így semmiféle rezisztencia, ellenállóság nincs a rovarnak a csapdával szemben.

További információk

Tömeg 0.07 kg
Méretek 20 × 4 × 10 cm
Célzott kártevő Molylepke, Ruhamoly/textilmoly
Hatóanyag irtószermentes
Kiszerelés 1 doboz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biostop ruhamoly csapda 2 db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Ezek is

fontosak lehetnek

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!