Cart-icon0

Ágyi poloska és bolhairtó permet

Kifejlődésgátlót, és taglózó hatású irtószert tartalmazó ágyi poloska és bolhairtó permet. A Protect ágyi poloska és bolhairtó permet elbánik a petékkel is, és a fejlődési fázisban lévő valamennyi ágyi poloskával és bolhával. Kimondottan ágyi poloska és bolha irtására lett kifejlesztve.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

2 790 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-016 Kategóriák: , Címkék: ,

Az ágyi poloska irtás az egyik legösszetettebb munkát, a legnagyobb koncentrációt, és a leginkább megtervezett irtást igényli. A Protect ágyi poloska és bolhairtó permet szerintünk az egyik legjobb háztartási rovarirtó, ami segíteni tudja önt a poloskáktól való megszabadulás során.

Hogyan működik a a Protect ágyi poloska és bolhairtó permet?

A legfontosabb tulajdonsága, hogy az irtószer érintőméregként hat. Vagyis ahhoz, hogy az adott rovart el tudja pusztítani, vagy a rovart közvetlenül kell lekezelni, vagy a rovarnak kell a kezelt felületen átmennie. Előbbi gyorsabb és hatékonyabb, míg utóbbi lassabban fejti ki a hatását. Vagyis minél jobban fel tudja az ember kutatni az ágyi poloskákat és közvetlenül tudja kezelni annál gyorsabban eredményre fog tudni jutni a Protect ágyi poloska és bolhairtó permettel.

Bolha esetén szerencsére keveset kell tervezgetni. A hétköznapi használati tárgyak földről való felszedése után (pl:szétszórt gyerekjáték, iskolatáska, xbox konzol) a teljes padlófelületet kezelni kell a szőnyeggel együtt.

Az ágyi poloska irtásakor viszont fejben sokkal jobban meg kell tervezni a folyamatot. A legfontosabb, hogy fel tudjon állítani egy sorrendet, hogy pontosan honnan fog haladni az irtás során, és el tudja dönteni, mi az amit kezelni fog, és mi az amit már nem. Laikusként ezt talán a legnehezebb. Ha még nem szenved olyan régóta ágyi poloskától, maximum néhány hete, akkor a célterület önnél az ágy és annak 1 méteres vonzáskörzete legyen. Úgy tervezze meg az irtást, hogy az utolsó, amit kezelni fog az ágy lesz. Mire eljut az ágyig, már nem szabad, hogy ott legyen mellette az éjjeli szekrény kezeletlenül. Az irtásnak pedig úgy lesz vége, ha az ágy az oldalán áll, és már az alját is átvizsgálta és lekezelte. Bárhol, ahol az ágyon, vagy annak közvetlen környezetében sötét hézagos, szűk hézagok vannak, amik nappal is sötétben állnak már egy potenciális búvóhely a poloskáknak. Ezeket mind fel kell kutatnia és kezelnie.

Ebben egy nagy támasz a Protect ágyi poloska és bolhairtó permet. Annak aki házilag akarja kezelni ezt a problémát a széles spektrumú RTU mellett még ezt a Protect ágyi poloska és bolhairtó permetet tudjuk ajánlani.

Miért ajánljuk a Protect ágyi poloska és bolhairtó permetet?

– Kifejlődésgátló hatóanyag: Egy fertőzöttség egyedszámának durván 90%-a fejlődési fázisban van (pl. peték, nimfák). A kifejlődésgátló már ebben az állapotban kifejti a hatását, szemben a taglózó hatású irtószerekkel, amik a petékre már nem hatnak.
– Taglózó hatás: Bár a Protect ágyi poloska és bolhairtó permet igazán a s metoprén hatóanyagtól különleges, van mellette némi taglózó hatású irtószer is.
– Kimondottan ágyi poloska irtó: Nagyon kevés célzottan ágyi poloskára is felhasználható, megfelelő hatóanyagtartalmú szabadforgalmú irtószer van a piacon. 30 éve végzünk hivatásszerűen ágyi poloska irtást. Az ágyi poloskák ellen, mint vegyszert 2-t tudunk ajánlani lakossági felhasználásra. Az egyik ez a termék, a másik a széles spektrumú RTU. Bár vannak más termékek is, amik használhatóak lennének ágyi poloska ellen, a mi listánkra azok nem fértek fel.

Mikor ajánljuk a Protect ágyi poloska és bolhairtó permetet

Ezt a kérdést akár úgy is fel lehetne tenni, hogy mikor ajánljuk a házilagos irtást. A válasz nagyon szituációfüggő. Amennyiben pár hetes problémával néz szembe, és az érintett helyiség nincs túlzsúfolva, akkor nyugodt szívvel ajánljuk a Protect ágyi poloska és bolhairtó permetet. Akkor is ajánljuk, amikor a környezetből rendszeresen visszafertőződik a lakása és azt folyamatosan kezelni kell.

Ha úgy dönt, hogy nem vág neki házilag, kérheti rovarirtó szakembereink segítségét.

Mennyi Protect ágyi poloska és bolhairtó permetre van szüksége?

Egy flakon 500 ml irtószert tartalmaz. Sajnos nagyon kevés olyan helyzet van, amikor ágyi poloska ellen 500 ml elegendő lenne. Bolha esetén pedig még kevesebb.

Bolha esetén a teljes padlózatot kezelni kell az érintett ingatlanban, sőt minden olyan pontot, ahol háziállatunk tanyázni szokott. Így akár egy szekrény teteje is szóba jöhet. Bizonyos szakmai irányelvek az oldalfalak 1,5 méterig történő kezelését is javasolják, de szerintem ettől el lehet tekinteni. Egy flakon permet bolhairtáskor kb. 20-25 m2 felületre elegendő, nedvszívó felületek esetén annak felére, így a szőnyegezett részeket érdemes duplán számítani. 60 m2-es lakás esetén, amiben 10 m2 szőnyeg van, hozzávetőlegesen 3-4 flakon Protect ágyi poloska és bolhairtó permet kell bolha ellen.

Az ágyi poloskánál bár célzottabban kell kezelni a területet, és sokszor ki lehet zárni a lakás egyéb helyiségeit, nem lesz sokkal kevesebb a szükséges mennyiség. Ágyi poloska irtásakor sok kis apró felületet kell kezelni, ráadásul általában sok a nedvszívó felület (pl:textilek, kárpitok, fa anyagok, falfelületek). Nem beszélve arról, hogy a műanyag flakonok szórásképe nem olyan, mint a professzionális permetezőké.

Ráadásul nagyon fontos, hogy az ágyi poloska irtást egyhuzamban kell jól megcsinálni, és nem napokig próbálkozni. Vagyis, ha lekezeljük a szobát nagyjából 1 flakonnal, majd úgy látjuk, hogy segített valamit, de 3-4 nap után újra lekezeljük 1 flakonnal már tapasztaltabban, majd 1 hét után azt mondjuk még egyszer megpróbáljuk, akkor az nem lesz jó. Ez pedig elég gyakori a házilagos irtáskor.

Inkább egyszer nekivágva több flakonnal, mint 3-5 naponta heteken át. Na, de mennyi flakonra lehet szükség. Minél szellősebben berendezett hálószobáról, minél kisebb fertőzésről van szó, ez annál kevesebb lesz. 2 flakon hálóhelyiségenként a minimum, amivel számolni kell.

Szükség van-e másra az ágyi poloska vagy bolha irtáskor?

Bolha esetén érdemes a kezelés előtt alaposan felmosni forró vízzem, és mindent portalanítani, illetve ha van háziállat, akkor őt is kezeltetni kell. Bolhánál nem javaslunk kiegészítőt, de ágyi poloska esetén érdemes jobban körbe nézni a termékeink között. A Trappit ágyi poloska csapdát akkor javasoljuk, ha nem biztos, hogy önnél ágyi poloska van-e, ágyi poloska mosó zsákot akkor javasoljuk, ha az ágy alatt, vagy az ágyneműtartóban vannak textilek, amiket ki kell mosni. Ez a zsék vízben oldódik, így azzal együtt be lehet tenni a mosógépbe, és nem kell attól félni, hogy a mosógépbe pakoláskor kiesik az ágyi poloska, vagy épp a zsákban marad. A 3-as összetételű RTU széles spektrumú rovarirtót is ajánljuk ágyi poloska irtására.

További információk

Tömeg 0.6 kg
Méretek 10 × 5 × 30 cm
Célzott kártevő Ágyi poloska, Bolha
Hatóanyag s-metoprén, Chrysanthemum cinerariaefolium
Kiszerelés 500ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Ezek is

fontosak lehetnek

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>