Rovarok beazonosítása fényképről | Abatox Kft.
MELYIK ROVART GYŰLÖLI A LEGJOBBAN? KÜLDJE EL SZAVAZATÁT ITT! VAGY CSAK NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

Küldjön képet a rovarról!

Készítsen képet a rovarról, és küldje át nekünk az alábbi űrlapon keresztül, hogy segíthessünk a beazonosításban! A kép minőségétől, és a szakember kollégák terheltségétől függően a beazonosítás 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Kizárólag a lakásban megjelent rovarok beazonosításában tudunk segíteni. A kertben, vagy természetjárás alkalmával lefotózott rovarok beazonosításában nem tudunk segíteni. Ezzel kapcsolatban forduljon Merkl Ottóhoz a Magyar Természettudományi Múzeumhoz főmuzeológusához.

Milyen az ideális kép?

A kép készüljön a rovarról a lehető legközelebbről, de az még ne legyen homályos. A rovar mellett legyen valami, hogy tudjunk viszonyítani a méretre,de az ne vigye el a fókuszt. Ideális a fehér háttér. (Max. méret 5 MB)

KÉPKÜLDÉSI ŰRLAP:

Az Ön neve (kötelező):

Az Ön e-mail címe (kötelező):

Irányítószám (kötelező):

Képfájl (jpg,bmp, png, max. méret 1MB):

Megjegyzés:
(Kérem írja meg, a lakás mely helyiségeiben látja a rovart, milyen napszakban, milyen gyakorisággal. Minden jellemző segíthet a beazonosításukban.)

Spam szűrő:
captcha

 

 

Próbálta már?
Válaszoljon 15 egyszerű kérdésre, és rendszerünk százalékos valószínűséggel azonnal megmondja, hogy milyen rovarral van dolga, és még a legfontosabb tudnivalókat is összefoglalja róla. Online tesz…

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.