A poloskairtás gyakori kérdései

Olvassa el poloskairtás beszolgáltatásunkkal kapcsolatos leggyakrabban felmerült kérdéseit, és válaszait.

1.) Mennyibe kerül a poloskairtás?
A pontos árlistának elérheti online, de kérheti Ügyfélszolgálatunk segítségét (061 338 37 37) is.

2.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Online megrendelésesetén kapacitásunktól függően S.O.S opciónkat kihasználva, akár 1-2 órán belül elvégezzük a poloskairtást. Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága pár órától 2-3 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

Vasárnap nem dolgozunk.

3.) Hétvégén is ki tudnak jönni poloskairtásra?
Cégünk szombaton is végez rovarirtást, melyre előzetesen be kell jelentkezni. Mivel a hétvégi poloskairtás népszerű időpont, éredemes mihamarabb bejelentkezni, és lefoglalni időpontot, mert a hét közepére rendszerint már betáblázódik az összes hétvégi (szombati) időpont.

4.) Mennyire lesz diszkrét a poloskairtás?
Amennyire csak lehet. Nálunk sem a céges autón, sem a munkaruhán nem található poloskairtásra utaló kép, felirat. Reklámmentesek vagyunk! Kérésre akár a gépeinket is elrejtve visszük be a lakásba!

5.) Mit kell tenni a poloskairtás előtt?
A poloskairtás előtt a szobákban le kell pakolni az ágyról, de az ágyneműtartóból már nem szabad, azt bízzák a szakemberre. Érdemes előre nem bezsákolni semmit, mert ezzel értékes nyomokat tüntethetnek el, és a poloskákat is elzárják vele. Mielőtt bármit elzsákolnának várják meg, hogy szakemberünk elvégezze az első irtást, és majd ott kérjék ki véleményét.

6.) Mit kell csinálni után?
Miután letelt a 2 óra, vissza lehet menni a szobákba, és 20 percig ajánlott szellőztetni. Az irtószer szagtalanul, és nyomtalanul fog felszáradni. A szobákban a permetezett területeket 10 napig nem szabad felmosni. Porszívózni bármikor szabadon lehet. A poloskairtás sajnos munkával jár, ezért az irtás után várhatóan lesz mit elpakolni.

7.) Milyen garanciát vállalnak a poloskairtásra?
A poloskairtásra 3 hónapos garanciát vállalunk a második kezeléstől. Amennyiben ezen időn belül ismét találkoznának élő példányokkal garanciális kezelést díjmentesen kérhetnek. A garanciális feltételek társasházak, szállások esetében eltérőek.

Csak valós garanciális igényeket tudunk teljesíteni. A garanciális időszakban egy korrekciós kezelés kérhető díjmentesen.

8.) Mennyi ideig tart a poloskairtás?
Ez függ a lakás méretétől, az ágyak számától, a szobák zsúfoltságától. Nehéz megmondani, mert egy teljesen kiürített (ilyen is van) lakás lehet 5-6 perc, míg egy zsúfolt könnyen eltarthat 45 percig is, vagy tovább.

9.) Hány poloskairtásra van szükség?
A legújabb kifejlődésgátló irtószerek gyártói is úgy látják, hogy egy egyszeri poloskairtás sokszor nem elegendő. A garancia vállalhatóságáért cégünk két kezelést ír elő. A garancia a második kezeléstől érvényesíthető. Előfordulhat ugyanakkor, hogy egy egyszeri poloskairtás is eredményt hoz.

10.) Hogy kerülhetett a lakásban?
Erre sajnos nincs megnyugtató válasz. Jöhetett a szomszédból, egy új, vagy használt bútorral, egyéb használati tárggyal. Mivel az ágyi poloskát valamilyen szinten az ember terjeszti, bárhol össze lehet szedni. Szállodáktól a moziig. De aggodalomra nincs ok. Ezeknek az esélye rendkívül alacsony.

11.) Végleges ki lehet őket irtani?
Egyetlen poloskairtás sem szólhat végleg. A visszafertőződés lehetősége sajnos a poloskairtás után is fenn fog állni. Mivel számos helyről össze lehet szedni, így sajnos csak abban lehet bízni, hogy a sors nem áldja meg önt többé ilyen problémával.

12.) Hogyan lehet megrendelni?
Magánszemélyek online is rendelhetnek, de ügyfélszolgálatunk minden munkanap hívható. A megrendelés során elkérjük a pontos címet, a kapcsolattartó nevét, telefonszámát. Társasházak, szállodák, hotelek, hostelek ügyfélszolgálatunkhoz forduljanak. Ügyfélszolgálat: 061 338 37 37

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.