Rovarirtó partnercéget keresünk

Rovar-, és rágcsálóirtással kapcsolatban keresünk partnercégeket Magyarország területén. Cégünk az Abatox Kft szintén rovarirtással foglalkozik, de kizárólag pest megyei kirendeltséggel rendelkezünk.

Azonban az internetnek köszönhetően számos megkeresésünk van körzetünkön kívülről, akiket jelenleg nem tudunk hová irányítani. Erre keresünk partnercéget.

Szeretnénk magas látogatottsággal rendelkező honlapunkra (www.abatox.hu) egy térképes keresőt fejleszteni. A lényege, hogy minden felhasználó a lakcíméhez legközelebbi székhellyel rendelkező rovarirtót könnyedén meg tudja találni. A fejlesztés költségeit cégünk állná, ahogyan a megjelenésért sem kérünk külön díjat, csupán egyetlen jelképes kérésünk lenne. Szeretnénk, ha weboldalukon egy viszont link erejéig kaphatnánk egy ajánlót weboldalunkra. Ez az ön weboldala esetében csupán egy néhány szavas, maximum egy mondatos sort jelentene.

Ezt is elő fogjuk készíteni, így önnek, vagy webmesterének csak be kell illesztenie weboldalába a szükséges kódot. Weboldalunk látogatottsága tényleg magas, aminek egyik jelentős részét körzetünkön kívüli látogatóink teszik ki. A térképes keresőben minden elérhetőségi adatot feltüntetünk, internetes címmel együtt.

Mi biztosan látjuk, hogy önnek ez új megrendeléseket fog jelenteni. Remélem ön is meglátja majd benne a lehetőséget!

Amennyiben érdekli, kérem, jelezze, mert csak a megfelelő számú pozitív visszajelzés esetén tudjuk megkezdeni a fejlesztést.

JELENTKEZÉS

Az ön neve:

Email címe

A cég neve:

Telefonszáma

Település

Irányítószám

Cím, házszám

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.