A hangyairtás gyakori kérdései

1.) Mennyibe kerül a hangyairtás?
A hangyairtás díja kiszámolható online, vagy kérheti Ügyfélszolgálatunk segítségét (061 338 37 37). A díj terület méretétől függően eltérő.

2.) Hogyan történik a hangyairtás?
A hangyairtás alapvetően egy permetezéses, igény esetén pedig gélezéses formában történik. A hangyairtás menetéről, és hatásairól, továbbá várható eredményeiről bővebben a trójai hangyairtás oldalunkon olvashat.

3.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

4.) Mennyire kell előkészülni a hangyairtásra?
Permetezéses kezelésnél a fal széléről, és a vonulási területekről minden kisebb tárgyat, és élelmiszert el kell pakolni, de bútorok maradhatnak. A géles hangyairtásra nem kell előkészülni.

5.) Miért válasszam önöket?
Mert nagy múltú, és tapasztalt cég vagyunk, akik nem szívódnak fel fizetés után. Az hangyairtás ár/érték arányú, az ügyfélszolgálatunk kedves, és segítőkész. Ráadásul az olyan apróságokra is figyelünk, mint a cipővédő.

6.) Mit kell csinálni a hangyairtás után?
A hangyairtás után otthon lehet maradni gyerekkel, és háziállattal együtt is. A felmosást a permetezett széleknél 10 napig kerülni kell. Géles hangyairtásnál a gélcseppeket legalább két hétig ott kell hagyni.

7.) Mit jelent a 3 hónap garancia?
A hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a kezelés után a hangyák ismételten nagy számban megjelennének egy korrekciós mentesítés díjmentesen igényelhető a megjelölt időszakban.

8.) Mennyi időt vesz igénybe a hangyairtás?
Ez összetett kérdés. Függ attól, hogy mennyire fertőzött a lakás, milyen helyiségekkel van gond, azok mennyire zsúfoltak. Sőt függ a bevetett módszerektől is. Egy 50 m2-es üres lakást kevesebb mint 10 perc le lehet permetezni.

9.) Mennyire veszélyes a hangyairtás?
Irtószereink ilyen koncentrációban csak hidegvérűekre ártalmasak. Gyerekek, kutyák, cicák biztonságban lesznek. Ha ettől nagyon tart, kérjen géles hangyairtást. Ezen az oldalon minden irtószer biztonsági adatlapja letölthető.

10.) Ez a hangyairtás minden hangyával végez?
Ez a hangyairtás csak az aktuális kolóniát tudja felszámolni. Azt nem garantálja, hogy egy-két hangya nem jelenhet meg a lakásban. Családi házaknál ezt nem lehet kizárni. De mindegy, hogy fáraóhangyáról, gyepi hangyáról, vagy házi hangyáról is legyen szó.

11.) Hogyan lehet megrendelni?
Magánszemélyek, 1000 m2 alatti irodák online is rendelhetnek, de ügyfélszolgálatunk minden munkanap hívható. A megrendelés során elkérjük a pontos címet, a kapcsolattartó nevét, telefonszámát. Társasházak, 1000 m2 feletti irodák, raktárak, üzemek igazgatói ügyfélszolgálatunkhoz forduljanak. Ügyfélszolgálat: 061 338 37 37

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.