Videón a büdös bogár (poloska) invázió | Abatox Kft.

Büdös bogár (poloska) invázió

Egyszer kaptunk egy troll kritikát, hogy miért foglalkozunk mi, és mások annyit ezzel a poloska (címeres/vándor,bogyómászó) problémával, hiszen nem vámpírok, hogy félni kellene tőlük.

Ezért inkább elhoztunk pár videót arról, hogy mit is jelent pontosan a poloska invázió. Bár a legtöbb esetben az ember 1-2 poloskával megússza naponta, vagy hetente ezt a dolgot, a történet sajnos sok esetben nem ilyen egyszerű.

Így is kinézhet egy poloska invázió:

Sajnos a felvétel nem nálunk készült, de hasonló esetek országunkban is előfordulnak. Csak, mi voltunk h***ék és nem kameráztuk azt le, de ha valakinek van felvétele róla, küldje el nekünk.

Ki ez a büdös bogár?

A címeres-poloskák családjába tartózó kb 1,5 cm-es poloskák. Tavasszal zöld színűek, de ősszel bebarnulnak. A növények nedvét szívják, és városi övezetben a tél közeledtével tömegesen húzódnak be a menedéket jelentő melegebb lakásokba.

Szellőztetéskör, vagy a ház, lakás résein, redőnytokjain át jut a lakásba legfőképp, de a házak padlásterét is megszállhatják. Ez a poloska invázió rendszerint 3-4 hétig tart, amíg a hideg be nem áll. Addig azonban komoly kellemetlenségeket okozhatnak.

Ezekről, és egyéb praktikákról egy korábbi cikkünkben olvashat, ahol számtalan érdekes hozzászólást is talál.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal:
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone
Megszabadulna a rovaroktól?
Nézze meg mennyibe kerülne!


 

 1. Fiskoru Ágnes :

  Van egy 3hónapos fiam ès attol fèlek hogy a büdösbogár belemászhat a fülèbe vagy a szájába.lehetsèges ez?

 2. abatox :

  Kedves Ágnes!

  Nem hallottunk hasonló esetről. Ha bejönnek a gyerekszobába, és nagyon félnek tőle, akkor egy kis irányjelző fényt kapcsoljanak meg az ágytól távol, mert az a szobából odavonzhatja őket. Csak ne legyen erős fénye.

  Üdvözlettel:
  Abatox Kft.

 3. BOGI :

  És a szódabikarbónától nem pusztulnak el?
  Vagy mivel lehet őket kiirtani?
  Állandóan belecsimpaszkodnak a függönybe.
  Előre is köszönöm a választ.

Kérdezzen, szóljon hozzá a cikkel kapcsolatban!

Név*:

E-mail* (nem lesz nyilvános)

Üzenet*:

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.