2015 május | Abatox Kft.
MELYIK ROVART GYŰLÖLI A LEGJOBBAN? KÜLDJE EL SZAVAZATÁT ITT! VAGY CSAK NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

Archive for május, 2015

Éjszakai csípések? Ő a tettes!

Napi szinten teszik fel nekünk a kérdést: mi csípett meg éjjel? Mielőtt elmondanám, hogy az esetek 99%-ban (vagyis 100 kérdezőből 99-nél) mi okozza az éjszakai csípéseket, engedje meg, hogy pár kérdést én is feltegyek önnek:

– Éjszaka csipkedik össze?
– Reggel, délelőtt jönnek ki a csípésnyomok?
– Inkább a puhább bőrfelületnél vannak a csípések?
– Rovarnak nem igazán van nyoma?
– Esetleg másoknál a családban nincs ilyen tünete?
– A csípés rettentően viszket, napokon át?
– Szinte naponta lesznek új csípései?

(tovább…)

Bolhairtás házilag lakásban (háziállat mellett)

Aki háziállatot tart otthon, azzal bizony megeshet, hogy elbolhásodik az otthona. Az állatok, legyen az akár macska vagy kutya, sajnos alkalomadtán összeszedhetik a bolhákat, amik aztán a lakásba bekerülve fokozatosan eláraszthatják a helyiségeket.

bolhairtás házilag kutya mellett

(tovább…)

CO2-es ágyi poloska csapda házilag

Korábbi cikkünkben már írtunk az ágyi poloska csapdákról, és azok fajtáiról. Akkor megállapítottuk, hogy a leghatékonyabbak azok a csapdák, amik CO2 (szén-dioxid) és hő előállításával vonzzák magukhoz a poloskát. Mivel a legfontosabb szerepe a CO2-nek van, és a szén-dioxidos poloska csapda magas ára miatt (80-90.000 Ft), nem sokan tehetik meg, hogy kipróbálják, most bemutatjuk, hogyan tud készíteni házilag CO2-es poloska csapdát, ami valóban működik.

Elhoztunk egy “receptet”, amivel kevesebb mint 1000 Ft-ból fog tudni készíteni házilag egy valóban működő ágyi poloska csapdát. Azért tudjuk mondani, hogy működő, mert magunk is leteszteltük.

(tovább…)Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.