Nyereményjáték 2012 | Abatox Kft.
MELYIK ROVART GYŰLÖLI A LEGJOBBAN? KÜLDJE EL SZAVAZATÁT ITT! VAGY CSAK NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

LEZÁRULT: NYERJEN EGY ÁLOM BEVÁSÁRLÁST A WESTENDBEN!

Rendeljen tőlünk bármilyen szolgáltatást online 2012. augusztus 24. – 2012. október 31. között, és megnyerheti az 50.000 Ft értékű Westend Vásárlási Utalványt.

A Westend Vásárlási Utalvány a Westend City Center bevásárlóközpont több mint 200 üzletében beváltható. A teljes lista itt érhető el.

Fizethet vele mozijegyet, cipőt, ruhát, táskát, műszaki cikket, sportszert, hangszert, parfümöt. Egy a fontos: mi fizetünk. És mivel sok címletben adjuk, attól sem kell tartania, hogy egy helyen kell elköltse.

Mindezért csak annyit kell tennie, hogy rovarirtást rendel tőlünk online. Fontos, hogy a játékban csak az online rendelők vesznek részt, és azok közül is kizárólag azok, akik 2012. augusztus 24. – 2012. október 31. között adják le megrendelésüket.

Bármilyen szolgáltatást rendelhet tőlünk, bármilyen értékben!

Sorsolás:

2012. november 3-5 között. A nyereményjáték sorsolási eredményeit honlapunkon közzé tesszük, és a nyertessel telefonon vesszük fel a kapcsolatot. A sorsolásról e-mail értesítőt küldünk minden résztvevőnek.

Legyünk őszinték:

Rovarirtást nem rendelnek olyan sűrűn, mint mondjuk könyvet, főleg nem online. Így ha ön online rendel tőlünk rovarirtást sokkal nagyobb esélye lesz a nyeremény elvitelére, mintha máshol játszana.

* A westend logót a Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. engedélyével használjuk. A Westend Vásárlási Utalvánnyal kapcsolatos információkat itt találja.

** A játékban nem vehetnek részt az Abatox Kft. alkalmazottai, sem azok hozzátartozói.

ABATOX KFT

 

1081

 

Budapest

József krt. 65.

 

Budapest

 

+36 (1) 338 37 37

 

A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.