Ítéletidő 2013 január | Abatox Kft.
MELYIK ROVART GYŰLÖLI A LEGJOBBAN? KÜLDJE EL SZAVAZATÁT ITT! VAGY CSAK NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

Ítéletidő van, de ha késünk (meg)fizetünk!

Rendeljen online rovarirtást, és kártérítjük, ha késünk!

Azon gondolkodtunk, hogy hogyan tudnánk elviselhetővé tenni az ítéletidő miatt keletkezett közlekedési káoszt, mikor eszünkbe jutott, a kárát ennek leginkább ügyfeleink látják. Amíg mi az utakon síelve próbálunk haladni, a lehető legkevesebb időre szorítani a késéseket, vagy épp teljesen leküzdeni, ügyfeleink várnak minket.

Bár annak ellenére, hogy kollégáink rendkívül rutinos sofőrök, az ilyen ítéletidő okozta közlekedési káosz miatt megesik, hogy az előre leegyeztetett időponthoz képest néhány percet, rosszabb esetben, fél órát késünk.

Hogy ezt valahogy ellensúlyozzuk, azt találtuk ki, hogy kártérítési kupont adunk a (online) rendelés mellé, ami azt jelenti, hogy ha ön 2013. január 14. – 18 között, vagyis a héten kér rovarirtást, és azt online felületünkön adja le, rendelése mellé kap egy kártérítési kupont, ami annyiban furmányos, hogy csak akkor lesz beváltható, ha a kollégánk a megbeszélt időponthoz képest akár 1 perccel is később ér ki.

Hogy mennyi a kártérítés összege? Az a megrendelési érték függvénye, de minimum 500 Ft.

Összefoglalva:
Ha a hétre kéri a rovarirtást, és online adja le megrendelését, a megrendelés mellé kártérítési kupont kap. Technikai okokból kifolyólag kizárólag azoknak tudunk kártérítési kupont adni, akik interneten keresztül, online felületünkön adják le megrendelésüket.

Most az egyszer azon lesz érdemes izgulnia, hogy késsünk egy 5-10 percet.

ABATOX KFT

 

1081

 

Budapest

József krt. 65.

 

Budapest

 

+36 (1) 338 37 37

 

A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.