Egy lehetséges ágyi poloska fertőzöttség kialakulása minden szálloda felett ott lebeg.

Szaporodnak az ágyi poloska miatti egyes értékelések az OTA oldalakon, pedig akár 2-3 perces munkával a szobalányok megelőzhetnék a váratlan, és kínos kritikákat.

ágyi poloska vélemény

A szobalányok, szobaasszonyok napi munkájában csupán 4-5 kulcs mozzanatot kell bevezetni, melynek rutinos alkalmazásával szobánként 2-3 perces többlet munkával jó eséllyel kideríthető, hogy a szoba fertőzött-e vagy sem. Illetve olyan protokollok bevezethetőek a napi munkájukba, amivel kizárható, hogy a szobalányok másik szobát fertőzzenek át, ártalmatlannak tűnő napi takarítási munkájuk során.

A SZOBALÁNYOK PÁR RUTIN MOZDULATTAL SOK KELLEMETLEN PILLANATTÓL ÓVHATJÁK MEG A SZÁLLODÁKAT

Cégünk, az Abatox Kft. ezért szállodák részére olyan ingyenes oktatást biztosít, melynek keretében megtanítjuk a szobaasszonyokat, szobalányokat, hogy hogyan tudnak felismerni egy ágyi poloska fertőzöttséget. Mire kell figyelniük egy fertőzött szoba takarítása során. Megmutatjuk milyen hibákat követhetnek el már most a napi munkájuk során, amivel a lehetséges irtást megnehezítik, a továbbterjedést elősegítik.

Az oktatás időtartama: 2 óra.
Helyszíne: Az Ön szállodája
Költsége: Díjmentes

JELENTKEZÉS AZ INGYENES KÉPZÉSRE

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Képviselt szálloda neve (kötelező)

Képviselt szálloda címe (kötelező)

Jó tudni: Az oktatást a szálloda egyik szabad szobájában végezzük, mert a helyszín ismerete, a munkafolyamat modelezése sokkal kézenfekvőbb, mint a konferenciaterem. Elsősorban a szobák higiéniájáért felelős személyeknek érdemes részt venni a képzésben, de jöhetnek egyéb személyek is, akár a recepicóról is, mert ők közvetlen kapcsolatban állnak a vendégekkel. Az oktatát várhatóan a jelentkezést követő 2-4 héten belül tudjuk megtartani.

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.