Cégünk telefonos ügyfélszolgálati munkakörbe keresi határozott fellépésű, türelmes, kedves új kollégáját. A célunk, hogy egy kisvállalkozásra jellemző emberi, de nagyvállalati precizításra törekvő ügyfélszolgálatot hozzunk létre. Keressük azt a kollégát, aki szívesen részt vesz az ügyfélszolgálatunk fejlesztésében. Munkájával, és ötleteivel segíti az ügyfélszolgálat hatékonyságának növelését.

A munkaköröd:
1. Az ügyfelekkel való telefonos, és írásbeli (email, chat, nem hideghívás) kapcsolattartás lesz a fő feladatod. Tájékoztatást adni a szolgáltatásainkról, megrendeléseket rögzíteni, lekoordinálni.

2. A háttérből kell segítened a terepen dolgozó, rovarirtást végző kollégák munkáját. Van, hogy az interneten kell utána nézni egy cég telephelyének, vagy fel kell hívni egy vadidegen számot.

3. Bejövő e-maileket is kezelned kell majd.

4. Ötletelj! Minden olyan ötletet szívesen fogadunk, amik hatékonyabbá teszik az ügyfélszolgálatot, az ügyfél oldlalt pedig kényelmesebbé, gördülékenyebbé.

Milyen képességekkel kell rendelkezz:

Tanulj gyorsan:
Az ügyfélszolgálat sok ismeretet igényel, mert bármit kérdezhetnek tőled, amire először kevésbé, végül azonban pontosan tudnod kell válaszolni. Ehhez feltétel, hogy gyorsan tudj, és akarj tanulni.

Tudj gépelni:
Legalább 130 leütés/perc sebességgel tudj gépelni (nem vakon), maximum 2-3%-os hibatűréssel. Ezt tesztelni is fogjuk itt: http://10fastfingers.com/

Légy összeszedett:
Ügyfélszolgálatosként a megrendelések előkészítése egy nagyon fontos feladat, mert a kollégáid akik a helyszínen dolgoznak majd az általad megadott információkra fognak támaszkodni, ahogyan az ügyfél is az általad elmondottakat várja majd a kollégától. Pontosnak kell lenned.

Légy türelmes, és nyugodt természetű:
Van, hogy rossz napja van az ügyfélnek, és udvariatlanul beszél. Tudnod kell minden ilyen helyzetben nyugodtan helytállni, és nem hagyhatod, hogy egy rossz telefon az egész napi munkádra rányomja a bélyegét!

Milyen végzettséggel rendelkezz:
Ha megfelelsz a fent leírtaknak, nincs erre külön kikötésünk. Ebben a munkában a lényeg, hogy jól tudj kommunikálni, légy tisztelettudó, empatikus, összeszedett, tudj jól érvelni, nyerd meg az embereket. Az érettségit, nyelvtudást előnyként kezeljük, nem feltételként. Viszont a jó helyesírás fontos!
Elengedhetetlen még, hogy tudd kezelni a számítógépet. Tudnod kell használni alapszinten a word-öt, az excelt és az internetes szolgáltatásokat (pl.:google docs, google maps).

Munkaidő:
Hétfőtől péntekig: 8:00 17:00

Munkavégzés helye:
Budapest XIV. kerület (1162)

Mit tudunk ajánlani:
1. Kollégák, akiktől nem kell tartanod, és egy normális főnök, aki ha rendben végzed a munkád, nem fog csesztetni. A cég belső működésében stresszmentes légkört kínál, de az ügyfélszolgálati munka jellegéből adódóan külsö stresszel számolni kell. Viszont ezt sosem kell hazavinned.

2. Saját iróasztal, saját számítógép, kényelmes szék, ingyen kávé, tea, és semmi túlóra. De az ügyfélszolgálati munka elég kötött, és rugalmatlan. Mivel az ügyfél a munkaidő alatt, akkor hív, mikor számára ideális, sajnos a munkatempó az ügyfélszolgálaton hullámzó, és kevésbé kiszámítható. Ha intenzív időszak van, elvárjuk, hogy teljesíts, viszont cserébe kevésbé erős szakaszokban nem kérjük, hogy az idődről percről percre kimutatást adj be.

3. A kezdő fizetésed nettó 130.000 Ft lesz, amit a betanulási időszakban is megkapsz. Ha szeretnél 2000 Ft/óra nettó díjon vállalhatsz túlórát, ami teljesen opcionális. (Jelenleg max. 48 óra/hó, amit opcionálisan szétoszthatnak a kollégák az ügyfélszolgálaton.)

4. Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 8 17 óra között van nyitva. Nem kell túlórázni, csak ha szeretnél és sosem fogod hazavinni a munkádat.

5. Nem vagyunk egy multi, amire majd azt mondják az ismerősöid, hogy hűha! De nálunk nem is fogsz felörlődni.

Jelentkezés:
Várjuk a fényképes önéletrajzodat a szalai.karoly@abatox.hu címre. Ismerj meg minket kicsit jobban a www.abatox.hu címen, és kérlek próbáld meg bebizonyítani nekünk (akár egy motivációs levélen keresztül), hogy miért te lennél a jó választás erre a munkára.

Határidő: amíg nincs meg az ideális jelentkező
Kezdés: azonnal

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.