Karrier | Abatox Kft.

Rovarirtót keresünk (akár szakképzettség nélkül is)

Rovarirtó cégünk részére keresünk új kollégát Budapesti munkavégzéssel. Ha szereted, hogy haladnak a dolgok körülötted, és nem vagy egy totojázó típus, ha könnyen kijössz az emberekkel, és tudsz alkalmazkodni másokhoz, de ha kell határozottan is fel tudsz lépni, akkor lehet, hogy te vagy az emberünk.

Fiatalos légkörű cégünknek keresünk 70%-ban közepes nehézségű fizikai, 30% könnyű szellemi munkára kedvet érző, munkájára igényes kollégát.

Ez a munkahely testhezálló lesz számodra, ha:
Szeretsz embereken segíteni: A feladatod velősen ez lesz. Segítened kell az embereken. Mi adjuk az eszközöket, de a belső indíttatásod is kell, hogy akarj is segíteni, ne csak a munkát valahogy elvégezni. Itt a lehetőségek teremtette maximumot kell kihoznod minden munkából.

Fogékony vagy: A munkád ingatlanokban (társasház, lakás, családi ház, hotel..stb.) végzett rovarirtás (közepesen nehéz), amit meg kell tanulnod. (Szakirányú végzettség első körben nem feltétel. Megszerezheted később.) Eleinte sokat kell majd tanulnod.

Szeretsz vezetni: A munkaidőd kb felét a kocsiban ülve autózva fogod tölteni. Naponta 50-100 km-t is meg kell majd tenned Budapesten belül balesetveszélyesen.

Önálló vagy, és talpraesett: A munkád jelentős részében (tanulási időszakot követően) egyedül kell majd helytállnod. Ha önálló vagy, és talpra esett, és nem esel pánikba, mikor egy 5 szintes irodaházban meg kell valahogy találnod a Kovács Józsefet, akkor ebben a munkában otthonosan fogod érezni magad.

Ha nyugodt természet vagy: A munkád során rengeteg különböző típusú emberrel lesz dolgot. Az „agresszív kismalactól” a „néma Bobig”. Ha nem esik nehezedre ezekhez alkalmazkodni, és kapcsolatot teremteni velük, akkor ez a munka testhezálló lesz számodra.

Szereted, ha haladnak a dolgok: Ha te az a típusú ember vagy, aki azt szereti, ha a gép olajazottan működik, és lehet haladni, viszont nem szereted az üresjáratokat, mikor te csinálnád a dolgod, de másokra vagy kénytelen várni, akkor te vagy az emberünk. Nálunk erős a tempó!

Igényes vagy a munkádra: Bár rovarirtó cég vagyunk, nagyon fontos számunkra, hogy mindent mérjünk, így a te munkádhoz való hozzáállásod is figyelve lesz, és mérve. Ha szereted kihozni a dolgokból a legtöbbet, és a munkádra igényes vagy, akkor jelentkezz. Ha szeretsz sumákolni, akkor a legrosszabb helyet találnád nálunk.

Nem fog tetszeni ez a munka, ha:
Ha nehezen teremtesz kapcsolatot idegenekkel, és inkább a lassabb megfontoltabb tempót szereted. Naponta 10-15 emberrel leszel kapcsolatban, akikkel meg kell találnod a közös hangot. Egy sokdiplomás ügyvédtől, egy nyugdíjas nénin át, egy egyedülálló 3 gyerekes anyáig bárkivel találkozhatsz, akikkel mind el kell tudnod beszélgetni.

Ne jelentkezz, ha:
Ha tartasz a rovaroktól, akkor ez a munka nem neked való. Itt mindennel fogsz találkozni. Nyüzsgő csótányokkal, zsongó darazsakkal, rajzó hangyákkal, egerekkel, patkányokkal. Leendő rovarirtóként velük napi szintű kapcsolataid lesznek. Ha bármelyiktől is irtózol, akkor kérlek, máshol keress munkát.

Tudjuk, hogy nem ez a legvonzóbb szakma, amit választhatsz, és ehhez kell egy hivatástudat. Ha csak azért jelentkeznél, mert jobb nincs, kérlek ne tedd. Nem fogod jól érezni magad. De ha vonz téged, hogy nem a 4 fal közé vagy bezárva, naponta új, és új emberekkel ismerkedhetsz meg, és a nap végén titkon te vagy az igazi hős, akik mások nyugalmát biztosítja, és ez téged fel tud villanyozni, akkor jelentkezz. Számítunk rád abban, hogy a rovarirtást egy értékelt, és tiszteletnek örvendő, menő szakmává tegyük. Bármennyire is hihetetlen, de ez az egyik legérdekesebb hétköznapi szakma a világon. Nem utazunk ugyan a Marsra, de olyan helyekre bejutunk, ahová szinte senki más. A legnagyobb luxuslakásoktól, a legszegényebb gettóig. Egy filmbe illő elmegyógyintézetbe, vagy a patológiára, ahová a legtöbben már csak későn jutnak be. Nálunk rengeteg sztorid lesz, és nagyon sokat tanulhattsz az életről.

Amit nyújtunk:
Nettó 150.000 Ft: A kezdő fizetésed, amit a betanulási időszakban is megkapsz. 20-30.000 Ft borravaló, és egy jutalék rendszer.
Céges telefon: Samsung galaxy J5 van a kollégáknál.
Céges autó: Amivel a nap végén haza is mehetsz, és bizonyos szabályok között még hétvégén is használhatod.
Stabil munkahely: Ha az vagy, akit mi keresünk akkor nálunk stabil helyed lesz. A legrégebbi kollégánk kb 18 éve velünk van.
Szabadság: Nem ugyanaz az iroda minden nap. A szabadság érzésed sokkal magasabb ebben a munkakörben, mint bezárva egy 4 fal közötti irodába.

Munkavégzés helye:
Budapest (és környéke)

Munkaidő:
Hétfőtől péntekig 8-17 óra között

Jelentkezési feltétel:
Mielőtt elküldenéd a jelentkezésed, kérlek, vedd figyelembe a feltételeinket.
Az önéletrajzokat fényképpel ellátva várjuk a szalai.karoly@abatox.hu címre.
Az önéletrajzodba, vagy mellékletként küldd el, hogy miért lennél te a legideálisabb jelölt a munkára, miért szeretnél nálunk dolgozni. (Ez kötelező feladat, ha nem írsz semmit úgy vesszük, hogy nem is szeretnéd ezt a munkát.)

A munka betöltéséhez elengedhetetlen a B kategóriás jogosítvány

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.