Kinek, milyen címre, és mikor küldjön e-mailt?

Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban választ kapjon a kérdésére, és önnel gördülékeny legyen a kapcsolattartás, kérem olvassa el rövid útmutatónkat az email megírása előtt:

1. Amennyiben árajánlatot kérne:

Magányszemélyként nem kell árajánlatot kérnie írásban, mert megtalálja érvényes árlistánkat online (www.abatox.hu/online-rendeles) regisztráció nélkül. Társasházak árajánlatkérését az itt található árajánlatbekérőn várjuk. Azokat, akik ÁNTSZ kötelez irtásra, itt tudnak pénztárca-barát árajánlatot kérni.

2. Amennyiben rovarral kapcsolatban kérne tanácsot:

Ha nem tudja milyen rovarral van dolga, és tanácsot kérne, első körben nézze át rovarlexikonunkat. Amennyiben nem talál itt megoldást küldjön róla képet az alábbi űrlapon keresztül, mert itt útmutatót is talál arról, hogy milyen képet készítsen a rovarról. Mi kizárólag a lakásban előforduló rovarokkal kapcsolatban tudunk segíteni. A természetjárás során látott rovarok beazonosítása végett a Magyar Természettudományi Múzeumhoz kell fordulni.

3. Amennyiben a szolgáltatásunk felől érdeklődne:

A legfontosabb kérdéseket oldalunkon a szolgáltatásokhoz kapcsolódó gyakori kérdések alatt már megválaszoltuk. Kérem előzetesen olvassa el a gyakori kérdéseket, mert nagy valószínűséggel ott már el is olvashatja a választ. A gyakori kérdéseket megtalálja az adott szolgáltatásunkról szóló oldal lap alján.

Poloskairtás gyakori kérdései>>
Hangyairtás gyakori kérdései>>

Amennyiben nem kapna itt választ, kérem írjon egy e-mailt az info@abatox.hu email címre.

4. Médiaajánlatot szeretne küldeni:

Ezt a szalai.karoly@abatox.hu e-mail címre küldje, és amennyiben ajánlatukban látunk fantáziát, keresni fogjuk. Kérem, telefonon ezzel kapcsolatban ne keressenek, egy évre előre tervezett marketing büdzsénk van, ami miatt csak a valóban érdekes ajánlatokkal tudunk év közben foglalkozni. Ha az öné olyan, jelentkezni fogunk.

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Hozzászólások

 • Tisztelt Abatox Kft!
  Azonnali segitseget kerek.
  A 1091 Ulloi ut 55 2/7/a lakasban november 16-an es 26-an vegeztek irtast.
  A lakast 29-en takakaritottam ki, ez ido alatt uresen allt a lakas.
  Mindent betartottam amit Onok tanacsoltak, majd 30-an penteken
  Agyat cserelem es az onnan elhozott “tiszta” agyat beraktam a masik lakasomba. Szerda utan gyanakodtunk de most estere kiderult, hogy a baratomat szarra csipkedtek. Ezt ma este f6-kor tudtam meg. Megneztem az agyat es talaltam 3 verbo rovart is.
  Nagyon szepen kerek egy azonnali segitseget, mert ez sokkal tobb, mint egy kis problema. Az Ulloi utra ma es holnap is jonnek vendegek. Csak remelni tudom, hogy kizarolag ebben az agyban maradtak petek. Udvozlettel, Berecz Kalman 36703320332

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.