Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Hozzászólások

 • Egy régi ágyneműtartós ágyunk van. A gond csak az hogy tele van pakolva. A lécei pedig nem látszódnak mert egy anyaggal az egészet be volták. 🙁 Nem tudom meg nézni hogy mi van az ágyba. És tartok is az eredménytől. De addig nem akarok rovarirtókat hívni amíg nem biztos a dolog. A legnagyobb gondot az okozza hogy egy ismerősünknek (nem igazán beszéltünk róla soha) de volt poloskájuk. És át jött hozzánk. És már többször is előfordult hogy ilyen csípések jelentek meg.
  Hallottam már olyat hogy a poloska van akire rá megy és van akire nem. Voltam már poloskás házban. És engem nem csípett meg míg mást igen. Lehetséges hogy most is ez van? Nem szeretik a véremet? Mi határozza meg hogy kit csípnek meg és kit nem?

 • Sziasztok.

  Az elmúlt 2 hétben vettem észre magamon csípéseket. Felkar,kézfej,lábfel,vádli stb. Csak fedetlen helyen van és csak este keletkeznek. Nagyon viszket. Nagyjaból egy csípés átmérője 1 cm.
  Egy csípés van 1 helyen. Eddig 16 db van rajtam és ebből csak 2 helyen vab 2 egymás mellett.
  A páromon semmilyen csípés nem található pedig egy ágyban alszunk.
  Megvizsgáltuk az ágyat. Minden zugot. Sehol nem találok benne ágyi poloskát. Benéztem az ágy melletti konnektorba is mert írták h ott is lehet elbújva. Semmit nem találtunk.Benéztünk az ágy redői közé is,de semmi.
  Egyre jobban idegesít hogy mi lehet ez.
  Egy harapásnyomot látok így nem pókra gyanakszom. Illetve van olyan csípés is amiben nem látok nyomot annyira kicsi lehet.
  A nyakat és a fejemet eddig kikerülte,de a többi fedetlen részeken mindenhol van.
  Mivel lehet dolgom?

  Köszönöm szépen a választ előre is.

  1. Szia. Ez biztos, hogy ágyi poloska. És nem valószínű,hogy elkapod. Engem hónapokig kínoztak, mire rájöttem mi az. Az insecticide 2000 is nagyon hatásos, de a legjobb rovarirtót hívni.

 • Szia.Babámnak az arcán,térdén vettem észre elsőnek,amit allergiának gondoltam,de fura,hogy csak azon a területeken.Most már 2hete tart. Így kizártam.Ennek felülete kemény hólyagos volt.És még mindíg látszik. A teszt alapján ágyi poloska.De sajnos a jó idővel bolhacsipés is van rajta.:( Délutáni alvása után találtam a kis felkarján is rengeteg csípést és a melkasán is ,pedig most a mi ágyunkban aludt.:(Mit tehetnék?Rajtunk semmi sincs.

  1. Szia.Babámnak az arcán,térdén vettem észre elsőnek,amit allergiának gondoltam,de fura,hogy csak azon a területeken.Most már 2hete tart. Így kizártam.Ennek felülete kemény hólyagos volt.És még mindíg látszik. A teszt alapján ágyi poloska.De sajnos a jó idővel bolhacsipés is van rajta.:( Délutáni alvása után találtam a kis felkarján is rengeteg csípést és a melkasán is ,pedig most a mi ágyunkban aludt.:(Mit tehetnék?Rajtunk semmi sincs.

 • Jó napot kívánok!
  Érdeklődnék, hogy az ágyi poloska csípéseinek legalább a tűneteni csökkentését mivel lehetne enyhíteni? Mert hidegvizes borogatás nem segít. Sem a Fenistíl gél nem használ rá! Kalcium pezsgő tablettát kapott, hogy enyhűljön a dagadás, de semmi reakció!

  Köszönettel a gyors válaszukért

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.